+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Kopersbegeleider (vaste baan na detachering) – Rotterdam Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Centerpoint

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacatureomschrijving

Geniet je ervan om to-dolijstjes nauwgezet af te vinken? Ben je een geboren organisator en weet je als geen ander hoe je klanten blij maakt met een glimlach?


Als Kopers- en Huurdersbegeleider ben jij de essentiële schakel die kopers en huurders met enthousiasme ondersteunt. Je fungeert als centraal aanspreekpunt voor keuzes rondom meer- of minderwerk, beheert keuzelijsten in samenwerking met kopers en collega’s, en zorgt voor volledige begeleiding met het delen van bouwvoortgang en het beantwoorden van vragen.

Klachten handel je met een glimlach af via telefoon en e-mail, waarbij nauw contact met collega’s helpt bij klantgerichte oplossingen. Je monitort herstelwerkzaamheden en deelt regelmatig updates met kopers. Kortom, als Kopers- en Huurdersbegeleider garandeer je een vlotte en tevreden ervaring voor alle betrokkenen.



Gevraagd

Ben jij de enthousiaste organisator die de Nederlandse taal vlekkeloos beheerst, zowel in gesprek als op papier, en die bekend staat om een klantgerichte en positieve aanpak? Ben je flexibel en kun je naadloos overschakelen tussen verschillende taken? Heb je ervaring met klantcontact en omarm je met trots de Rotterdamse mentaliteit? Dan is dit een boeiende positie voor je, waarin je deel uitmaakt van het succes in de wereld van woningbouwprojecten!



Aanbod

Het betreft hier een vaste baan met voorafgaand een detacheringsperiode. De arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van kennis en ervaring en worden nader bepaald.


Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731


Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via deze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.



Bedrijfsomschrijving

De opdrachtgever is een echte Rotterdamse projectontwikkelaar en bouwer. Het gaat om een familiebedrijf met ruim 100 jaar aan ervaring en expertise. Er heerst een echte Rotterdamse mentaliteit en er werken alleen betrokken medewerkers die het tot een succes maken. Binnen de opdrachtgever zijn er 3 takken waarin zij werkzaam zijn. Ze ontwikkelen, bouwen en doen transformatie, verbouw en onderhoud. De expertise is breed; van nieuwbouwwoningen tot hotelbouw, transformatie van volledige gebouwen of zelfs grootschalige stedelijke ontwikkeling. Maar ook voor het renoveren van een enkele gevel voelen ze zich niet te groot. Er zijn geen onnodige lagen, er zijn strakke processen en daardoor korte doorlooptijden. Om dit te bereiken bouwen ze lean, en integreren ze de werkzaamheden met BIM. De ruime ervaring, directe manier van communiceren en de flexibiliteit van het eigen materieel maken dit mogelijk.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in