+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Monteur Elektrotechniek Energievoorziening Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Betaselect

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 2.500 p/m
  • 13e maand

Vacatureomschrijving

In de functie van Monteur Elektrotechniek lever je een essentiële bijdrage aan het behoud en de verbetering van het gastransportnet. Jouw takenpakket omvat het verrichten van zowel preventief als correctief onderhoud aan uiteenlopende onderdelen, waaronder pijpleidingen, verdeelstations en compressoren. Jouw werkzaamheden garanderen de betrouwbaarheid van ons netwerk, wat essentieel is voor de energievoorziening in Nederland. Je draagt actief bij aan het testen en in gebruik nemen van nieuwe netwerken voor warmte en waterstof, en levert zo een bijdrage aan de transitie naar een meer duurzame energievoorziening.

Je staat in nauw contact met collega's, klanten en externe stakeholders op de werklocatie. Als hun eerste aanspreekpunt zorg je ervoor dat iedereen op de hoogte is van de voortgang en dat de kwaliteitseisen worden gehandhaafd. Dankzij jouw effectieve communicatie en coördinatie verlopen projecten soepel en wordt de samenwerking met alle betrokkenen versterkt.



Gevraagd

Wij zoeken een technicus met een afgeronde mbo-4 opleiding Elektrotechniek of Energietechniek, bij voorkeur met ervaring in meet- en regeltechniek of installatietechniek. Je bent communicatief vaardig, bereid om te reizen binnen je werkgebied en mee te draaien in de storingswachtdienst. Je woont bij voorkeur in de omgeving van Rotterdam of Zuid-Holland.


Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid.

Een greep uit wat wij nog meer bieden:

  • Salaris vanaf €2500,- bruto per maand o.b.v. een werkweek van 40 uur;
  • 13e maand, wordt direct maandelijks uitgekeerd;
  • 8,33% vakantiegeld;
  • 25 vakantiedagen;
  • Stipp Plus pensioen.


Bedrijfsomschrijving

Onze partner, Gasunie, is een energienetwerkbedrijf dat in Nederland en Noord-Duitsland verantwoordelijk is voor het beheren en onderhouden van de infrastructuur voor gastransport en -opslag. Met de energietransitie verschuift hun focus geleidelijk van aardgas naar groen gas en waterstof. Daarnaast zijn ze betrokken bij de aanleg en het beheer van netwerken voor warmte en CO₂. Gasunie waarborgt een veilige, ononderbroken en duurzame energievoorziening voor iedereen.
Bij Betaselect doen we meer dan enkel detacheren. We verbinden talent met topbedrijven binnen sectoren zoals Luchtvaart, Automotive, en meer. Daarbij zijn ontwikkeling en vooruitgang belangrijke thema's voor ons. Wij faciliteren groei en zijn toekomst gericht. Met ruim 40 jaar ervaring in de branche weten we precies wat er speelt en welke kansen dit voor jou biedt!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in