+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Expert IAM Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Stedin

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • Universiteit of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als IAM-expert bij Stedin speel je een cruciale rol in het definiëren en implementeren van tactisch beleid en operationele standaarden op het gebied van Identity and Access Management. Je leidt, adviseert en bent direct betrokken bij IAM-processen, waarbij het verzamelen van feedback en het monitoren van implementaties centraal staan. Deze functie biedt een omgeving waarin je je expertise kunt benutten en een waardevolle bijdrage levert aan de digitale beveiliging. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Werk waar je trots op kan zijn
Dit ga je doen

Als IAM-expert bij Stedin speel je een sleutelrol bij het definiëren en implementeren van tactisch beleid en operationele standaarden op het gebied van Identity and Access Management (IAM). Je hebt de verantwoordelijkheid voor het leiden, adviseren en direct betrokken zijn bij de uitvoering van IAM-processen. Het proactief verzamelen van feedback van de business en het monitoren van de implementatie zijn essentiële aspecten van jouw rol. Door nauwe samenwerking en het behouden van het overzicht, draag je bij aan het vormgeven van een effectief IAM-landschap. Deze functie biedt een dynamische omgeving waarin je je inhoudelijke expertise kunt benutten en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan de digitale beveiligingsinfrastructuur van Stedin

Hoe jouw dag als IAM Expert eruit ziet bij Stedin?
Je begint de dag met het coördineren van IAM-processen, waarbij je directe betrokkenheid toont bij de uitvoering en het adviseren van relevante stakeholders. 
Gedurende de dag verzamel je actief feedback vanuit de business, analyseer je de implementatie van IAM-oplossingen en stuur je bij waar nodig. Samenwerking staat centraal, en je overziet het geheel om een effectief IAM-landschap te waarborgen. Deze dynamische functie biedt afwisseling en uitdaging, waarbij je voortdurend bezig bent met het versterken van de digitale beveiligingsinfrastructuur van Stedin.
 



Gevraagd

Jouw sterke punten
Worden we blij van

In de rol als IAM expert is het heel belangrijk dat samenwerken in je bloed zit, je adviseert in duidelijke, heldere taal. Je bent een bruggenbouwer en in staat regie te voeren waarbij je makkelijk kan in- en uitzoomen (van details naar procesinzicht)
Het is een nieuwe rol met alle veelzijdigheid en hectiek die daaromheen bestaat, je staat dus met beide benen op de grond en laat je niet snel gek maken. Verder ben je een vrolijk en open mens die in de meeste situaties kansen ziet en pakt.

Wat jou verder onze nieuwe IAM Expert maakt? 
•    Je brengt minimaal 3 jaar werkervaring in Identity en Access Management mee, bij voorkeur met IAM-tooling zoals NetIQ, CyberArc, OCTA, Azure AD.  
•    Je bent een verbinder die beschikt over organisatiesensitiviteit  
•    Je hebt uitstekende communicatie- en samenwerkingsvaardigheden. 
•    Certificeringen op het gebied van cybersecurity (bijv. CISSP, CISM) zijn een pluspunt.
•    Je hebt aantoonbaar WO werk en denkniveau.

Goed om te weten: Bij Stedin hebben we genoeg te doen. Daarom in deze rol voor minimaal 32 uur beschikbaar. Meer uit je rol halen? 36 en 40 uur is ook bespreekbaar!
Voldoe je (nog) niet aan alle functie eisen, maar denk je dat jij de juiste kandidaat bent? Dan zijn we benieuwd naar je en nodigen we je graag uit te solliciteren!
 



Aanbod

Een goed team
Daar hoor je bij

Meteen vanaf dag één maak je deel uit van het nieuwe IAM team, wat zal bestaan uit jou, een collega IAM expert en de nieuw aan te stellen IAM Lead. 

Het team zal zich gaan kernmerken volgens de bestaande Stedin Cultuur, waarbij er vernieuwend wordt gewerkt, we fijn samenwerken en we zorgen dat we wendbaar zijn. 

Luc Stoffels – Change Professional bij Stedin

“De functie van Identity & Access Management (IAM)-specialist bij STEDIN Netbeheer trekt mij aan vanwege de veelzijdigheid, de impact op de organisatie en de bijdrage aan de energietransitie.
De diversiteit van de functie spreekt mij erg aan. Ik krijg de kans om samen te werken met een breed scala aan stakeholders, waaronder IT-beheerders, applicatieontwikkelaars, managers en eindgebruikers. Ik vind het interessant om met verschillende mensen samen te werken en verschillende perspectieven te horen.
De impact die je kunt hebben op de organisatie vind ik ook zeer motiverend. Ik vind het belangrijk om mijn vaardigheden in te zetten om de organisatie veiliger te maken en om de energietransitie te ondersteunen. Ik ben ervan overtuigd dat de IAM-functie me de mogelijkheid biedt om een waardevolle bijdrage te leveren aan STEDIN Netbeheer.”
 


Nu reageren
Laten zien wat je in huis hebt

Zin in deze baan waar je voorop loopt in de energietransitie? Genoeg te doen bij Stedin! Doe je mee? Dat doe je met de knop 'solliciteren'. Je mag natuurlijk een motivatiebrief meesturen, maar het hoeft niet. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!
Wie je ook bent, wat je ook doet, bij ons ben je welkom. Want als je jezelf bent, werkt het net wat beter.

Dankzij een (pre) employment screening en een assessment kunnen wij jou (en jij jezelf) nog beter leren kennen. Daarom maken deze onderdeel uit van de selectieprocedure.

Het vinden van een wederzijdse match, daar krijgen we nieuwe energie van! Daarom zijn onze vacatures geen oproep voor acquisitie, we werven onze nieuwe collega’s graag zelf.  

 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in