+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Servicemonteur Installatietechniek Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.600 - € 4.800 p/m

Vacature in het kort

In deze rol als Servicemonteur Installatietechniek ga je aan de slag met het onderhouden en repareren van verschillende installaties in gebouwen. Je dag begint met het plannen van je route en het verzamelen van gereedschappen. Op locatie voer je preventief onderhoud uit, identificeer je problemen en voer je reparaties uit. Je communiceert met klanten, deelt updates en geeft advies. Na het werk vul je rapporten in. Je werkt zelfstandig, maar staat ook in contact met collega's. Klaar om meer te weten te komen over deze kans? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een gedreven en technisch vaardige servicemonteur die op zoek is naar een uitdagende nieuwe rol? Wil je werken aan geavanceerde gebouwgebonden installaties en bijdragen aan het comfort en de veiligheid van diverse gebouwen? Dan hebben wij de perfecte positie voor jou!


Wat ga je doen?

Een dag als Servicemonteur Installatietechniek begint vaak met het ontvangen van de werkorders voor de dag. Na het plannen van je route en het verzamelen van de benodigde gereedschappen en materialen, ga je op pad naar de eerste locatie.

Bij aankomst op de locatie begroet je de klant en bespreek je eventuele problemen of specifieke verzoeken. Vervolgens ga je aan de slag met het uitvoeren van preventief onderhoud aan verschillende gebouwgebonden installaties, zoals verwarmingssystemen, airconditioning, ventilatiesystemen, en sanitair.

Tijdens het onderhoud voer je inspecties uit om mogelijke problemen te identificeren voordat ze ernstiger worden. Indien nodig voer je reparaties uit, waarbij je gebruikmaakt van je technische expertise en kennis van de installaties. Je zorgt ervoor dat alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de geldende veiligheidsvoorschriften en -normen.

Gedurende de dag communiceer je regelmatig met de klant, waarbij je updates geeft over de voortgang van het werk en eventuele aanbevelingen doet voor verbeteringen of vervolgacties. Je beantwoordt vragen van de klant en biedt advies over het gebruik en onderhoud van de installaties.

Na het voltooien van de werkzaamheden op een locatie, vul je gedetailleerde rapporten in over de uitgevoerde werkzaamheden, eventuele vervangen onderdelen, en de algehele status van de installaties. Je zorgt ervoor dat alle administratie nauwkeurig wordt bijgehouden en ingediend volgens de vereiste procedures.

Gedurende de dag werk je zelfstandig, maar je staat ook in nauw contact met je collega’s en leidinggevenden. Je deelt kennis en ervaringen, bespreekt eventuele uitdagingen en successen, en biedt ondersteuning waar nodig.

Aan het einde van de dag keer je terug naar de thuisbasis of het kantoor, waar je eventuele feedback deelt met je leidinggevende en collega’s. Je reflecteert op de dag, evalueert je werkzaamheden, en bereid je voor op de taken van de volgende dag.

Kortom, als Servicemonteur Installatietechniek heb je een gevarieerde dag waarin je technische expertise, communicatieve vaardigheden, en probleemoplossend vermogen combineert om ervoor te zorgen dat gebouwgebonden installaties optimaal functioneren en klanten tevreden zijn met de geleverde service.


Jouw werkzaamheden
  • Uitvoeren van preventief onderhoud aan gebouwgebonden installaties volgens planning en voorschriften;
  • Analyseren en oplossen van storingen aan technische installaties, zowel mechanisch als elektrisch;
  • Uitvoeren van reparaties en vervangen van onderdelen indien nodig;
  • Adviseren van klanten over mogelijke verbeteringen en upgrades aan installaties;
  • Nauwkeurig bijhouden van werkzaamheden en rapporteren aan leidinggevenden.


Gevraagd

  • Afgeronde mbo-opleiding in een technische richting, bij voorkeur installatietechniek, elektrotechniek of werktuigbouwkunde;
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare rol, bij voorkeur binnen de installatie- of onderhoudssector;
  • Kennis van gebouwgebonden installaties en relevante technische voorschriften;
  • In het bezit van rijbewijs B;
  • Goede communicatieve vaardigheden en klantgerichte instelling;
  • Zelfstandigheid en probleemoplossend vermogen.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Gelegen in de regio Rotterdam, is onze partner een vooraanstaande fabrikant en leverancier van innovatieve oplossingen op het gebied van verwarming, warm water, ventilatie en klimaatbeheersing. Met decennia aan ervaring en een focus op kwaliteit en duurzaamheid, zijn ze een vertrouwde naam geworden in de branche.De producten omvatten een breed scala aan hoogwaardige verwarmingsketels, warmtepompen, boilers, ventilatiesystemen en andere apparaten die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel residentiële als commerciële klanten. Ze streven ernaar om innovatieve en energiezuinige oplossingen te bieden die het comfort verhogen en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere toekomst.Met een focus op klanttevredenheid en service, bieden ze niet alleen hoogwaardige producten, maar ook professioneel advies en ondersteuning aan de klanten. Het team van experts staat klaar om te helpen bij het ontwerpen, installeren en onderhouden van onze systemen, zodat de klanten kunnen genieten van betrouwbare en efficiënte oplossingen voor hun verwarmings- en ventilatiebehoeften.Door voortdurend te innoveren en te investeren in nieuwe technologieën, streven ze ernaar om de positie als marktleider te behouden en de klanten te blijven voorzien van hoogwaardige en duurzame oplossingen die voldoen aan de steeds veranderende behoeften van de markt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in