+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Accountmanager Externe Bouwstroom Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Stedin

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van de energietransitie met een unieke rol als relatie/leveranciersmanager in het programma "Externe Bouwstroom". Je speelt een sleutelrol in het versnellen van de bouwopgave voor hoogspanning, waarbij je verantwoordelijk bent voor het optimaliseren van samenwerkingen en leveranciersrelaties. Geniet van een heerlijke kop koffie, besteld in gebarentaal bij onze 'gebarista', en lunch op de 18e verdieping met een prachtig uitzicht over Rotterdam. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Werk waar je trots op kan zijn
Dit ga je doen

De energietransitie daagt Stedin uit om bij te dragen aan een flexibel, efficiënt, betaalbaar en duurzaam energie netwerk dat is voorbereid op de toekomst. Binnen die grote energietransitie brengen we een versnelling aan middels het programma “Externe Bouwstroom”. Dit is een nieuw programma binnen Stedin waarbij je met een team aan de slag gaat met het versnellen van een deel van de bouwopgave voor hoogspanning.

Jij bent als relatie/leveranciersmanager onderdeel van onze categorie ‘Aannemerij’ en daarin heb jij een sleutelrol: jij bent van A tot Z verantwoordelijk voor de kwaliteit van samenwerking met onze belangrijkste aannemers, draagt zorg voor goede leveranciersrelaties en stuurt op (lange termijn) groei in prestaties.

Hoe jouw dag als leveranciersmanager eruit ziet bij Stedin?

Na een heerlijke kop koffie (of thee) die je in gebarentaal bij onze ‘gebarista’ (slechthorende barista) hebt besteld, start je jouw dag met dataverzameling en maak je een analyse van de prestaties uit het contract met een van de aannemers. Met deze analyse ga jij einde van de week het gesprek met deze aannemer aan. Kwaliteit, marktconformiteit en tijdigheid van levering zijn hierbij van essentieel belang.

Lunchen doe je in het bedrijfsrestaurant op de 18e verdieping, zo geniet je van je eigen of verse lunch en van het uitzicht over heel Rotterdam. Na de lunch heb jij een meeting met het programmateam “Externe Bouwstroom”, presenteer je de performance van de verschillende partners en adviseer je hoe de geactualiseerde projecten forecast gecontacteerd kan worden. Ook denk je na over het betrekken van de aannemers bij de grote bouwopgave die centraal staat en je draagt zorg voor een goede relatie met hun op tactisch en operationeel niveau.

De werkdag sluit je af met een meeting over de volgende stap in de volwassenheidsfase van het team, waarin de ontwikkeling van werkprocessen centraal staat met daarbij de focus op uniformiteit, leverperformance en kostenefficiency. Je werkt daartoe nauw samen met de project inkopers en projectteams van de afdeling Zakelijk Complex die hoogspanningsstations ontwerpen en bouwen met de marktpartijen.
 



Gevraagd

Jouw sterke punten
Worden we blij van

In deze rol staat klantgerichtheid uiteraard centraal waarbij je sterk bent in het voeren van gesprekken met de opdrachtgever en opdrachtnemer. Je kent de belangen van alle verschillende stakeholders en bent in staat daar jouw eigen weg in te kiezen. Daarbij weet je in mogelijkheden te denken om jouw doel te bereiken. Met voldoende politieke sensitiviteit weet jij je gemakkelijk door de organisatie te bewegen. Schakelen op en tussen verschillende niveaus is voor jou geen probleem, je bent een echte samenwerker, zowel binnen Stedin als daarbuiten.

Wat jou verder onze nieuwe relatiemanager maakt?

  • Je hebt over een afgeronde hbo- of wo-opleiding in een relevante richting;

  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring op het gebied van relatie-, contract- of projectmanagement is erg belangrijk;

  • Met het lezen en begrijpen van verschillende contracten, denk bijvoorbeeld aan UAV-GC, Design & Construct of Engineering & Construct contracten, heb je ervaren opgedaan.
     

Goed om te weten: Bij Stedin hebben we genoeg te doen. Daarom is deze rol voor minimaal 32 uur beschikbaar. Nog meer uit je rol halen? 36/40 uur werken is ook mogelijk.



Aanbod

Een goed team
Daar hoor je bij

Je wordt onderdeel van het team Aannemerij binnen de afdeling Vendor Management van Supply Chain. Dit team bestaat uit 15 mensen. Het team is divers, behulpzaam, sociaal en is in ontwikkeling.  

Naast dat je onderdeel bent van het team Aannemerij ben je dagdagelijks werkzaam binnen het programma Externe Bouwstroom. Het programmaheeft als doel het versnellen en vergroten van de bouwcapaciteit door het integraal en multidisciplinair uitbesteden van stationswerk aan opdrachtnemers om meer hoogspanningsstations te kunnen ontwerpen en bouwen en zo de bouwopgave te realiseren.
 

Het kernteam van het programma bestaat uit 5 collega’s waar de programmamanager leiding aan geeft. Daar zul je veel mee samenwerken, net als met de projectteams. En de sfeer? Die is collegiaal, er wordt gelachen maar ook hard gewerkt. Het programma brengt een behoorlijke verandering met zich mee. Vallen en opstaan en omgaan met weerstand hoort hierbij, maar dit maakt ons ook flexibel en resultaatgericht. We hebben namelijk een duidelijk doel voor ogen!


Nu reageren
Laten zien wat je in huis hebt

Zin in deze baan waar je voorop loopt in de energietransitie? Genoeg te doen bij Stedin! Doe je mee? Dat doe je met de knop 'solliciteren', je CV en motivatiebrief. We kijken ernaar uit je te ontmoeten! 

Wie je ook bent, wat je ook doet, bij ons ben je welkom. Want als je jezelf bent, werkt het net wat beter. 

Dankzij een (pre) employment screening en een assessment kunnen wij jou (en jij jezelf) nog beter leren kennen. Daarom maken deze onderdeel uit van de selectieprocedure. 

Het vinden van een wederzijdse match, daar krijgen we nieuwe energie van! Daarom zijn onze vacatures geen oproep voor acquisitie, we werven onze nieuwe collega’s graag zelf.   

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in