+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Internationaal Servicemonteur Zware Machinebouw Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.750 - € 5.100 p/m

Vacature in het kort

Zoek je een baan waarbij je de wereld over reist en werkt met verschillende culturen? Als Internationaal Service Monteur in de zware machinebouw, werk je aan het repareren, reviseren en onderhouden van machines overal ter wereld. Je bent de expert in mechanische, elektrische en hydraulische systemen. Je krijgt hulp met reis en verblijf, en er wordt op gelet dat je een goede balans hebt tussen werk en privé. Je werk is belangrijk voor de industrie, offshore en de bouw. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Ben je op zoek naar een bedrijf dat toonaangevend is in innovatie en duurzaamheid binnen de funderingstechnologie? Beschik je over de vaardigheden om wereldwijd te werken als een monteur op het gebied van service, onderhoud en reparatie? En heb je diepgaande kennis van mechanische, elektrische en hydraulische systemen? Lees dan snel verder.


Wat ga je doen?

Als Internationaal Service Monteur in de zware machinebouw ben je verantwoordelijk voor het verrichten van reparaties, revisies en onderhoud bij klanten overal ter wereld. In deze rol ben jij de specialist op het gebied van mechanisch, elektrische en hydraulische systemen. Deze systemen worden gebruikt binnen de industrie, offshore en de bouw van hoge gebouwen.

Je werkt veel samen met de Service Coördinator, die met jou op afstand de nodige informatie deelt. Ook heeft onze opdrachtgever een collega in dienst, die zich bezig houdt met het regelen van de vlucht- en het verblijf. Ook houdt zij toezicht op jouw werk-privé balans, zodat jij de beste service kan verlenen overal ter wereld.

Dus ben jij iemand die op zoek is naar een rol waarin je veel gaat reizen en met verschillende culturen in aanraking komt? Solliciteer dan zeker op deze vacature.


Jouw werkzaamheden
  • Reviseren, onderhouden en repareren van hydraulische systemen;
  • Aansturen van contractors/lokale medewerkers op locatie;
  • Communiceren met de Service Coördinator en projectleiding over de voortgang;
  • Rapporteren van werkzaamheden in het systeem;
  • Veel reizen, denk aan c.a. 80% op jaarbasis.


Gevraagd

  • Een afgeronde MBO-niveau 4 opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde, Mechatronica of Elektrotechniek;
  • Kennis van mechanische, hydraulische en elektrische systemen;
  • Flexibiliteit om overal ter wereld te werken;
  • Communicatief vaardig in het Engels en Nederlands;
  • Ervaring als Servicemonteur in de Zware Machinebouw;


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in innovatieve en duurzame funderingstechnologie. Onze klant staat bekend om zijn wereldwijde operaties en is een pionier op het gebied van service, onderhoud en reparatie van complexe machines. Als internationaal service monteur speel je een sleutelrol in het leveren van hoogwaardige diensten aan klanten over de hele wereld. Je wordt uitgedaagd om je expertise op het gebied van mechanische, elektrische en hydraulische systemen volledig te benutten. Met recente baanbrekende ontwikkelingen, zoals elektrische en hybride technologieën, bevindt het bedrijf zich in de voorhoede van de industrie. Sluit je aan bij het team en maak deel uit van een organisatie die voortdurend grenzen verlegt en impact heeft op wereldwijde sectoren, zoals de offshore windenergie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in