+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Calculator Bestaande Bouw Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Koninklijke BAM

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.170 - € 6.390 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Bij een innovatief verduurzamingsbedrijf zoeken we een Calculator Bestaande Bouw. Je maakt deel uit van een team dat huurwoningen klaar maakt voor de toekomst. Je leert werken met dronescans en algoritmes om begrotingen te maken. Samen met je collega's zorg je voor een optimale balans tussen budget en verduurzaming. Je krijgt de kans om door te groeien en je te ontwikkelen. Plus, je kunt hybride werken voor een goede balans tussen werk en privé. Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een net afgestudeerd als HBO bouwkundige óf ben jij een MBO bouwkundige met al wat jaren ervaring en toe aan de volgende stap in je carrière? Ben je nieuwsgierig naar wat het meest innovatieve verduurzamingsbedrijf van Nederland doet om huurwoningen klaar voor te toekomst te maken? En wil je leren begrotingen maken met algoritmes dronescans? Dan hebben wij de perfecte functie van Calculator. Bestaande Bouw voor je.

Wat ga je doen

Als bouwkundige calculator bij BAM Wonen breng jij de financiële gevolgen van de bouwtechnische mogelijkheden voor een verduurzamingsproject in kaart. Je bent thuis in de wereld van de euro’s en begrotingen, maar minstens zo belangrijk voor deze rol is ruime bouwtechnische kennis en ervaring. Je inventariseert de noodzakelijke werkzaamheden en hoeveelheden, vraagt prijsspecificaties op bij onze co-makers en je bepaalt de bouwplaatskosten. Jouw inschrijfbegroting dienen we samen in bij onze opdrachtgever. 
Wij zien jouw als een soort gids in verduurzaming. Weet jij de beste balans te vinden tussen het budget van de opdrachtgever en de optimale mate van verduurzaming bij een project? Je werkt hierbij nauw samen met onze projectmanager en co-makers. Samen met hen ga je in de eerste fase op locatie kijken wat er nodig is om de woningen van energielabel F naar label A te krijgen. In combinatie met 3D-technologie en Artificial Intelligence (AI) halen we uit de drone-observaties direct de aantallen dakpannen, geveloppervlak, kozijnen en glashoeveelheden. Als calculator breng je alle input bij elkaar.
In deze functie heb je ruimte om door te groeien tot kostendeskundige. 

Jouw werkomgeving

Je komt te werken binnen het  verduurzamingsbedrijf van BAM Wonen. Wij zijn geen traditioneel bouwbedrijf, nee, wij zijn een jong en innovatief verduurzamingsbedrijf. We combineren werken met plezier en we vormen een hecht team met enthousiaste collega’s. 
Wij verduurzamen jaarlijks duizenden huurwoningen: we maken met betere isolatie en installaties woningen energiezuinig terwijl de huurders thuis blijven wonen. Dat is goed voor het milieu en we dringen de CO2-uitstoot terug! Help jij ook mee aan een beter klimaat voor de nieuwe generatie? 
Je maakt onderdeel uit van een landelijk team met 7 calculatoren en kostendeskundigen. We coachen elkaar om elke dag een stukje beter te worden. Jouw standplaats is Rotterdam.

Wij bieden jou

Bij BAM geloven we in het investeren in onze medewerkers en het creëren van een positieve en inclusieve werkcultuur. Bij BAM kun je hybride werken, waardoor je flexibel kunt werken en een goede balans kunt vinden tussen werk en privé. Daarnaast bieden we je:

  • Een salaris tussen de €3.170,- en €6.390,- bruto per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Dit is op basis van een 40-urige werkweek en exclusief 8% vakantiegeld;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de Bouw en Infra cao, inclusief 25 vakantiedagen, 15 roostervrije dagen en 3 kortverzuimdagen per kalenderjaar;
  • Een vast bedrag Budget Duurzame Inzetbaarheid bovenop je brutosalaris (conform CAO Bouw & Infra, 2,18%);
  • Een elektrische leaseauto met laadpas of mobiliteitsbudget, laptop en iPhone;
  • Een unieke kans om jezelf in de breedte te ontwikkelen, waarbij je via onze eigen ‘BAM Learning’ op de hoogte blijft van de nieuwste technieken en kennis. Daarnaast zijn andere cursussen en trainingen altijd bespreekbaar;
  • Fijne extra’s zoals gemiddeld 40 procent korting op jouw sport(school)abonnement en korting op o.a. privéverzekeringen, HP producten en Microsoft Office.
Hier herken jij jezelf in

Calculator Jeroen: “Mijn grootste uitdaging is het scoren van een project. We zitten op Champions League niveau én willen winnen ook!’ - Jeroen.” 
Het verkennen en doorrekenen van alternatieven om zo tot een reeks aan technisch realistische en financieel betaalbare scenario’s te komen, maakt zijn werk complex en tegelijk ook mooi. Renovatie Op Maat is een mooi, divers en gemotiveerd team dat werkplezier heeft. Ook buiten het werk zoeken de mensen elkaar op. 
Verder ben je iemand met:

  • Een afgeronde opleiding HBO of MBO bouwkunde
  • Bij een MBO opleiding minimaal 3 jaar werkervaring als calculator, liefst in bestaande bouw
Het sollicitatieproces

Heeft deze uitdaging je interesse gewekt en wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Ike Erades, Senior Corporate Recruiter, via telefoon, sms of WhatsApp op +31(0)6 5016 6846, of stuur een e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Solliciteren is eenvoudig via de sollicitatieknop op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in