+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Ecoloog Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Multiselect

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van ecologische werkzaamheden en wees de cruciale schakel tussen diverse partijen om de ecologische kwaliteit te waarborgen. Met jouw juridische kennis en risicobeoordeling vanuit natuurwetgeving, geef je projecten een vliegende start. Jouw adviezen creëren draagvlak en met oog op projectdoelstellingen weet je extra waarde toe te voegen voor de natuur. Een unieke kans om je expertise in te zetten voor een groene toekomst. Nieuwsgierig naar wat deze functie inhoudt? Klik hier voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Functie omschrijving

Binnen een hecht team ga je samen met je collega's aan de slag met diverse ecologische werkzaamheden. Hierbij ben jij de schakel tussen de omgevingsmanagers, ontwerpers, uitvoerders, onderaannemers en opdrachtgevers. Jij zorgt voor de waarborging van de ecologische kwaliteit. Met jouw juridische kennis en grondige risicobeoordeling vanuit natuurwetgeving, zorg zorg jij voor een succesvolle start van diverse projecten. Door jouw adviezen weet jij draagvlak te creëren binnen de projectteams en bij de opdrachtgevers. Met de projectdoelstellingen in het het oog weet jij mogelijkheden te creëren, om iets extra's te doen voor de natuur. 


Functie eisen
  • Hbo of Wo opleiding richting Ecologie, Toegepaste Biologie, Bos- & Natuurbeheer, Land- en Watermanagement, Aquatische Ecotechnologie of vergelijkbaar. 
  • Communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk
  • Rijbewijs B
  • Competenties; proactief, helicopterview, empathisch, analytisch 
  • Minimaal 1 tot 5 jaar ervaring. Als je meerdere jaren ervaring hebt in een soortgelijke functie is de rol ook beschikbaar op senior niveau en geldt een hogere salarisschaal.


Bedrijfsomschrijving

Wil jij je als Ecoloog inzetten en bijdragen aan het soepel laten verlopen van projecten die de kaart van Nederland veranderen? Wil jij hierbij natuur en biodiversiteit op de kaart zetten?  Ben je omgevingsbewust en communicatief sterk? Grijp je kans en ga aan de slag als Ecoloog bij deze toonaangevende werkgever in de droge- en natte infrastructurele projecten!  Enthousiast geworden? Dan spreek ik jou graag en kijk ik samen met jou of je onderdeel kan worden van dit team van jonge én ervaren specialisten! Je bereikt me op mijn mobiele nummer: 06 30035990. Je CV kun je mailen naar [email protected]
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in