+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Constructeur Werktuigbouw Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 5.031 - € 5.500 p/m

Vacature in het kort

Draag bij aan de bouw van de grootste gemaal en brug van Europa in een multidisciplinair team gespecialiseerd in bruggen, gemalen, en sluizen. Als Constructeur Werktuigbouw construeer en bereken je staalconstructies en bewegingswerken van diverse kunstwerken. Ontwerp 3D modellen, controleer ontwerpdocumenten op normen en geef toelichtingen. Geniet van persoonlijke begeleiding, een Carriere Coach, en de kans om de organisatie vanaf het begin te leren kennen. Neem de volgende stap in je loopbaan en lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij bijdragen aan de bouw van de grootste gemaal en brug van Europa? Wil je daarnaast ook een diverse functie? Als Constructeur Werktuigbouw houd je jezelf bezig met het construeren van en berekenen van staalconstructies en bewegingswerken van diverse kunstwerken.


Wat ga je doen?

Vanuit de vestiging in Rotterdam werk je in een team en draag je bij aan de bouw van verschillende kunstwerken. Het multidisciplinaire team is gespecialiseerd in bruggen, gemalen en sluizen. Je gaat werken aan de gaafste projecten van Nederlands zoals de Botlekbrug. Je ontwerpt verschillende 3D modellen en zet daarnaast verschillende tekeningen op. Om te controleren of je ontwerpdocumenten in orde zijn ga je naar verschillende locaties toe.

De ontwerpdocumenten controleer je in overeenstemming met normen, specificaties en project-, kwaliteits- en veiligheidseisen. Na de controle van de ontwerpdocumenten geef je een toelichting aan de Engineers en Uitvoerders om het project voorspoedig te laten verlopen. Tijdens de inwerkperiode krijg je veel persoonlijke begeleiding en een Carrière Coach om jezelf vanaf het beging te kunnen ontwikkelen. Daarnaast is er ook de ruimte om de werkzaamheden en de organisatie beter te leren kennen, zodat jij je vanaf minuut 1 thuis voelt.


Jouw werkzaamheden
  • Construeren en berekenen van staalconstructies en bewegingswerken van diverse kunstwerken;
  • Verantwoordelijk voor het uitwerken en/of controleren van ontwerpdocumenten in de engineeringsfase van het project, zoals de grootste en hoogste hefbrug en het grootste gemaal van Europa bijvoorbeeld;
  • Je werkt vanuit kantoor in Rotterdam waarbij projecten je soms zullen vragen op locatie te werken;
  • Verzorgen Rapportages;
  • Aansturen Engineers;
  • Deelnemen aan project overleggen;
  • Uitwerken van ontwerpvoorstellen en schetsen.


Gevraagd

  • In het bezit van een hbo-diploma in Werktuigbouwkunde;
  • Kennis en affiniteit met grote staalconstructies, lastechnieken en de standaard verspanende bewerkingen;
  • Ervaring met MS Office & 3D CAD;
  • Zelfstandige, enthousiaste en collegiale werkhouding;
  • Belangrijk is dat je je werkzaamheden zelfstandig kan uitvoeren.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Dit is een multitechnisch dienstverlener: zij kunnen alles wat met techniek te maken heeft. Zo ontwerpen, installeren en onderhouden ze energie-efficiënte en milieuvriendelijke installaties van en voor klanten. 4500 collega's werken hier dagelijks aan. Een bedrijf waar trots voorop staat, en een koploper in de markt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in