+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Lead Buyer Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tecforce

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Tecforce

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van inkoop als Lead Buyer en maak het verschil door onze Procurement afdeling te leiden naar een nieuwe fase van proactieve samenwerking. In deze rol krijg je de kans om je stempel te drukken op het inkoopproces, van early supplier involvement tot contractmanagement. Jouw ideeën en initiatieven zijn de sleutel tot het succes van onze projecten en de relatie met onze leveranciers. Klaar om te stralen in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij een sleutelrol vervullen als Lead Buyer en onze Procurement afdeling helpen transformeren naar een proactieve businesspartner? Grijp nu je kans en laat je innovatieve ideeën tot bloei komen in deze uitdagende rol.


Wat ga je doen?

Als Lead Buyer speel je een cruciale rol in het versterken van onze Procurement afdeling. Je focus ligt op het ontwikkelen van onze organisatie naar een proactieve businesspartner. Je zult betrokken zijn bij diverse aspecten, waaronder early supplier involvement, contractmanagement en het opstellen van EPC-contracten. Verder ben je verantwoordelijk voor het inkoopproces van verschillende projecten, waarbij je de inkoopstrategie bepaalt in samenwerking met het tenderteam of projectteam. Je onderhoudt nauw contact met zowel leveranciers als interne stakeholders, en draagt bij aan innovatie via onze leveranciers.



Gevraagd

Voor deze positie zoeken we een kandidaat met:

  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding in een technische, bedrijfskundige of economische richting;
  • Je hebt minstens 5 jaar ervaring met complexe inkoopprocessen en/of projectmatig inkopen, inclusief ruime ervaring in early supplier involvement, contractmanagement en het opstellen van contracten;
  • Kennis en ervaring met EPC-trajecten zijn een pluspunt. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, analytisch vermogen, en een proactieve en overtuigende houding. Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk, is essentieel.


Aanbod

Wij bieden we jou een vast dienstverband binnen een internationale organisatie, waar je alle ruimte en ondersteuning krijgt om je continu te blijven ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. Je kunt rekenen op:

  • Een aantrekkelijk salaris tot wel €6.600 bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring.
  • We bieden een contract voor onbepaalde tijd, 25 vakantiedagen, 13 adv-dagen, en de mogelijkheid tot hybride werken met een Arbo-proof thuiswerkplek.
  • Bovendien bieden we je de kans om werkelijk impact te maken binnen onze organisatie! Naast een aantrekkelijk salaris onderscheiden we ons door meer mogelijkheden voor een vrije invulling van secundaire arbeidsvoorwaarden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in