+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Monteur Elektro Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Xelvin

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als 1e monteur in de installatietechniek werk je aan spannende projecten en leid je het monteren en installeren van installaties. Je zorgt dat alles goed werkt voor de klant. Je werkt in een team en helpt ook andere monteurs. Samen zorgen jullie dat alles op tijd klaar is en van goede kwaliteit. Veiligheid is heel belangrijk. Je krijgt bij ons goed gereedschap en werkt aan de nieuwste systemen. We zorgen dat je alles hebt om je werk goed te doen. Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Als 1e monteur in de installatietechniek ben je betrokken bij uitdagende elektrotechnische projecten, vaak op grote schaal. Je neemt de leiding in het zelfstandig monteren en installeren van diverse installaties, waarbij je ervoor zorgt dat ze operationeel zijn voor de klant.

Je hebt de verantwoordelijkheid om de opdrachten kwalitatief hoogwaardig en binnen de gestelde deadlines af te ronden. Samen met een dynamisch team van collega's, waar je tevens een aantal (leerling-)monteurs aanstuurt, werk je aan de uitvoering van de projecten. Je bent ook verantwoordelijk voor het inspecteren van de materialen op mogelijke gebreken en zorgt ervoor dat alle administratie en projectdocumentatie accuraat wordt bijgehouden.

Met een focus op service en klanttevredenheid, werk je nauw samen met het projectteam om zowel interne als externe klanten optimaal te bedienen. Veiligheid staat hierbij altijd centraal, voor jou en je collega's.

Bij ons bedrijf kun je rekenen op een ondersteunend team van professionals en hoogwaardig gereedschap om je werk efficiënt uit te voeren. Je krijgt de kans om aan de nieuwste en meest geavanceerde installaties te werken. Dankzij een goed georganiseerde planning en tijdige beschikbaarheid van materialen, kun je de kwaliteit leveren waar we bekend om staan.

  • Een afgeronde opleiding MBO Elektrotechniek
  • Relevante werkervaring
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Een representatieve, flexibele en positieve instelling
Kortom, een positie die niet alleen jouw technische vaardigheden uitdaagt, maar ook jouw leiderschap en innovatieve geest aanspreekt.

Ben je enthousiast geworden over deze vacature of heb je nog wat extra informatie nodig?
Voel je vrij om contact met mij, Romy, op te nemen via 0645038532. Stuur gerust ook een e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina., of solliciteer direct via deze website.

Ik kijk ernaar uit om met je in gesprek te gaan en al je vragen te beantwoorden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in