+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Uitvoerder Fundering Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Kracht Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.600 - € 5.300 p/m
  • Auto v/d zaak, Laptop, Pensioenregeling

Vacature in het kort

In de rol van Uitvoerder Fundering leid je projecten in funderingstechniek. Je werkt samen in een team en zorgt dat alles vlot en veilig verloopt. Je leert veel van je collega's en kunt snel groeien in je vak. Je taken zijn o.a. het aansturen van mensen, zorgen dat alles op schema ligt, en materiaal regelen. Het is een kans om expert te worden en met passie aan mooie projecten te werken. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij de uitvoering realiseren van specialistische projecten in de funderingswerken? Lees dan gauw verder!

Als Uitvoerder Fundering realiseer jij de uitvoering van verschillende projecten in de funderingstechniek. Dit doe jij samen in een hecht team. Hiermee houdt je overzicht op materieel en materiaal om in combinatie hiermee ervoor te zorgen dat iedereen zijn werk goed kan uitvoeren. Dit alles doe je zo veilig mogelijk en vindt je dit ook belangrijk om het werk veilig aan te pakken. Wat de functie uniek maakt is de hoeveelheid kennis die je kan op doen van je collega's, die elke dag met net zo veel passie werken aan verschillende projecten. Hierdoor wordt jij in een korte tijd ook als expert gezien en wordt jij in de gelegenheid gesteld snel door te groeien. Hiernaast houd jij je bezig met de volgende werkzaamheden:

  • Aansturen van werknemers en onderaannemers;
  • Het bijhouden en bewaken van de voortgang;
  • Afroepen van materiaal en materieel;
  • Het bewaken en realiseren van de oplevering en afrekening.


Gevraagd

Als Uitvoerder Fundering ben jij een nauwkeurige speler die het mooi vindt om met grote apparatuur te werken. Je toont leiderschap en ondernemend gedrag. Jij bent communicatief erg sterk en weet daarmee jouw team succesvol aan te sturen. Jij werkt graag efficiënt en hebt een goed analytisch inzicht. Naast deze kwaliteiten beschik jij over het volgende:

  • Een afgeronde mbo of hbo in de techniek, denk hierbij aan Civiele Techniek of Werktuigbouwkunde;
  • 3 jaar relevante werkervaring als uitvoerder;
  • Affiniteit met grote machines;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • In het bezit van jouw KIWA papieren.


Aanbod

Als Uitvoerder Fundering kom je terecht in een warm nest met een hart voor de zaak. Een plek waar iedere dag iedereen met veel passie werkt aan funderingsprojecten. Je leert van jouw eigen ervaring en die van anderen. Hier wordt veel waarde gehecht jouw groei, dit is terug te zien aan de verschillende doorgroei en ontwikkelmogelijkheden die in het bedrijf aanwezig zijn. Naast hard werken wordt er ook gevierd bij successen, denk hierbij aan een heerlijke bedrijfsbarbecue. Hiernaast biedt deze civiele aannemer jou het volgende:

  • Een salaris tussen €3.600 en €5.300 bruto per maand;
  • 30 vakantiedagen;
  • Een telefoon en laptop van de zaak;
  • Een leaseauto;
  • De mogelijkheid voor hybride werken;
  • Een uitstekende pensioensregeling conform de Bouw & Infra CAO;
  • De kans om mee te groeien als uitvoerder bij deze specialist in de funderingstechniek!


Bedrijfsomschrijving

Deze aannemer opereert in heel Nederland en wordt beschouwd als een expert op het gebied van funderingswerken. Dit stelt hen in staat om aan zeer specialistische projecten te werken. Deze projecten variëren van zeer kleine projecten, waarbij zeer nauwkeurige technologie en apparatuur vereist zijn, tot enorme projecten waarbij honderden meters aan kadewanden worden aangelegd. Deze projecten staan veiligheid en innovatie centraal. Deze succesformule heeft hun geleid naar het aanzienlijke bedrijf dat ze nu zijn. Bij de projecten zijn ze betrokken bij het verwerven van de aanbesteding tot en met de uitvoering van het project. Hierdoor blijf je betrokken in het gehele proces. Ondanks de omvang en het succes heerst er in het bedrijf nog steeds een echte 'Rotterdamse sfeer'. Dit is te zien in de manier waarop collega's met passie vertellen over hun werk en daadkrachtig bezig zijn, maar ook in de bereidheid om confrontaties aan te gaan wanneer dat nodig is. Natuurlijk mogen bedrijfsuitjes en teambuildingsactiviteiten hier niet aan ontbreken. Zo zijn ze laatst met zijn alle wezen karten gevolgd door een gezellig diner. Dit creëert een hechte groep die gezamenlijk hun specialisme en vriendschap laat groeien in het veld en op kantoor. Naast de ondersteuning van je directe collega's ontvang je ook veel ondersteuning en ontwikkelingsmogelijkheden vanuit het bedrijf. Het bedrijf biedt tal van cursussen en opleidingen om te groeien naar de functie die jij ambieert. Zo roept de bedrijfsleider tegen zijn projectleiders: "Ik wil binnen twee jaar hier weg zijn! Niet omdat ik het hier niet leuk vind, maar omdat ik wil dat een van jullie mijn functie overneemt." Dit bereiken ze via een uitgebreid onboardingstraject en door continu de vraag te stellen: "Wat is nodig voor jouw ontwikkeling?" Dit maakt deze aannemer de ideale werkgever als je gepassioneerd bent over techniek en grote stappen wilt zetten in je carrière. Vanwege hun onvermijdelijke staat nu de vacature voor een Uitvoerder Fundering open.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in