+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Elektromonteur maritiem (ook ZZP) Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Toptech Nederland

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Freelance

Vacature in het kort

Als Maritiem Monteur werk je aan het verbeteren van schepen door duurzame en innovatieve technieken te installeren. Je zorgt voor het plaatsen van elektrotechnische systemen en helpt bij het oplossen van storingen. Je komt te werken in een bedrijf dat voorop loopt in technologische ontwikkelingen en waar je de kans krijgt om jezelf te blijven ontwikkelen door opleidingen en cursussen. Je wordt onderdeel van een gezellig team en krijgt veel vrijheid in je werk. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst


Wat ga je doen als Elektromonteur maritiem (ook ZZP)


Als Maritiem Monteur werk je aan verduurzaming en innovatie in de scheepvaart. Je bent de drijvende kracht achter het installeren van schakelkasten, verdeelsystemen, hybridesystemen en alle overige elektrotechnische installaties. Ook als er storingen zijn, sta jij samen met ons werkvoorbereidersteam paraat om in actie te komen.


Wat wordt er van jou verwacht

MBO opleiding Elektrotechniek/besturingstechniek niveau 4 o.g.Affiniteit met digitale systemenEen aantal jaren ervaring in deze brancheVCA-basisRijbewijs B(E)Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taalZelfstandig kunnen werkenEen hands-on mentaliteitCommunicatief

Waar ga je werken


Werk jij het liefst bij een professioneel bedrijf waar techniek en no nonsense de boventoon voeren? Dan zit je goed bij dit bedrijf! Bij onze opdrachtgever geloven ze in de weg vooruit. In werken aan de wereld van morgen. In innovatie op de zakelijke en particuliere markt, de woningmarkt (living), scheepvaart en machinebouw. Wij ontzorgen onze klanten volledig. Van concept tot realisatie, en van wens tot werkelijkheid.


Wat wordt jou geboden

Een aantrekkelijk salaris/tariefArbeidsvoorwaarden volgens de richtlijn cao metaal & techniekADV dagenVolop zelfstandigheid in je werkEen leuk en informeel teamDe mogelijkheid tot aanvullende opleidingen en cursussen

Meer weten of direct solliciteren


Neem voor meer info contact op met Arnold Van Weelde via 0620607989 en refereer aan het vacaturenummer of solliciteer direct met de knop solliciteren.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in