+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Ervaren (allround) Timmerman, Rotterdam en omgeving, fulltime / parttime Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Fullhouse

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto aanhanger (BE)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Freelance / Tijdelijk contract / Vast contract

Vacature in het kort

Als allround timmerman bij ons ondersteun je het team dat zorgt voor verhuur, onderhoud en meubilering. Je werkt samen met de beheerder en bent betrokken bij dagelijks onderhoud, meubilering en lange termijn planning. Je pakt veel taken zelf op en regelt soms ook werk met andere bedrijven. Je vraagt offertes aan en kiest wie het werk gaat doen. Dit is een kans om veel te leren en afwisselend werk te doen. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

In de rol van allround timmerman ga je primair het beheerteam ondersteunen dat verantwoordelijk is voor de verhuur, onderhoud en meubilering binnen de Fullhouse groep. In samenwerking met de beheerder ben jij verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud, begeleiding van de meubilering en de planning en eventuele uitvoering van het meerjaren onderhoud van onze woon portefeuille. De overzichtelijke klussen pak je zelf op en waar nodig zullen werkzaamheden door externe partijen moeten worden uitgevoerd, waarbij jij verantwoordelijk bent voor de uitvraag en beoordeling van de offertes.


Gevraagd

Als ervaren allround timmerman heb je een bewezen track-record met het zelfstandig werken en denken in oplossingen. MBO werk- en denkniveau en kennis van onderhoud en renovatie is een pre. Relevante werkervaring in de bouw is een must. Bij voorkeur heb je ervaring opgedaan binnen het bouwbedrijf. Je focus is timmerwerk waarbij je ervaring en kennis hebt van alle vaardigheden die komen kijken bij woningbouw.

Daarnaast herken jij je in de volgende eigenschappen:
  • Enthousiast, accuraat, flexibel, stressbestendig en kan snel schakelen;
  • Teamspeler en communicatief, maar kan ook goed zelfstandig werken;
  • Bouwkundig en technisch inzicht;
  • Praktische invalshoek;
  • Probleemoplossend en optimistisch ingesteld;
  • Goede beheersing van de Nederlandse in woord en geschrift;
  • In het bezit van een geldig rijbewijs.
  • Woonachtig bij voorkeur in/rond Rotterdam.


Aanbod

Fullhouse is een specialist op gebied van renovatie, transformatie en verbouwen van woningen, appartementen en kantoren in historische binnensteden.

Fullhouse is een bouwende vastgoedontwikkelaar en belegger gevestigd in Rotterdam en met een sterke focus op woningbouw in (de omgeving van) Rotterdam. Met hoge mate van creativiteit en betrokkenheid pakken wij de ontwikkeling en bouw van vastgoedprojecten met beide handen aan. Fullhouse financiert, ontwikkelt, bouwt en beheert vastgoed met als doel woon-, werk- en leefomgeving te verbeteren. Zowel complexe stedelijke nieuwbouwprojecten als creatieve transformaties. Vanuit ons kantoor in het bruisende centrum van Rotterdam werken wij in een team van 16 professionals dagelijks met toewijding en plezier, met onze partners, aan onze projecten. Kwaliteit, doortastendheid en plezier van mooie dingen maken hebben we hoog in het vaandel staan.

Onze dochtervennootschap, Vastgoed010, draagt zorg voor de beheeractiviteiten. Voor Vastgoed010 zoeken wij op korte termijn een enthousiaste allround timmerman die graag in een klein team zijn werkzaamheden zelfstandig kan uitvoeren.


Uren

24 - 40 uur
flexibel en in overleg te bepalen
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in