+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Allround Marketing Coördinator (24-32 uren in de week) Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Emprof

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als Allround Marketing Coordinator krijg je de kans om alle aspecten van marketing te ontdekken. Je gaat aan de slag met het plannen, uitvoeren en volgen van verschillende marketingactiviteiten. Dit varieert van het versterken van ons merk tot het genereren van nieuwe klanten. Je werkt samen met externe partners en zorgt dat alles op rolletjes loopt. Daarnaast mag je ook zelf meewerken aan speciale projecten. Een unieke kans om je marketingvaardigheden te ontwikkelen! Neem de volgende stap in je loopbaan en lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Als Allround Marketing Coördinator ben je verantwoordelijk voor het coördineren, bewaken en uitvoeren van de marketingactiviteiten van onze opdrachtgever, van branding, PR en promotie-uitingen tot leadgeneratie en online marketing. Je stuurt met veel energie externe partners aan. Je stelt prioriteiten, inspireert, activeert en bewaakt uitvoering en resultaat. Daarnaast werk je actief mee in verscheidene marketingprojecten (afhankelijk van je kennis en voorkeuren). De functie is voor 24-32 uren per week in te vullen.

Gevraagd

Je hebt HBO werk- en denkniveau, aangevuld met relevante ervaring in marketing en de coördinatie van marketingactiviteiten. Je beschikt over een brede up up-to-date marketingkennis. Je bent projectmatig sterk, goed in plannen en multitasken, je behoudt het overzicht. Je bent hands-on, proactief en communicatief sterk. In een klein team ben jij op je best en je bent een echte verbinder.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt
Een uitdagende en verantwoordelijke marketing coördinatie functie binnen een succesvolle, snelgroeiende scaleup. Er is volop ruimte voor initiatief en nieuwe ideeën. En dat binnen een informeel bedrijf dat elke dag verbetert, met super leuke gezellige collega’s en toffe team uitjes. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend met een prima salaris, deelname aan de pensioenregeling, vergoeding van je reiskosten en mogelijkheden voor opleiding / training.

De organisatie
Onze opdrachtgever verbindt de wijk door middel van een buurtpunten-netwerk, mensen uit de buurt, waar consumenten hun pakketten kunnen ophalen, verzenden en retourneren. Met een bewezen concept van pakketbezorging en andere diensten via buurtgenoten bouwt de organisatie aan een internationale oplossing voor de first-mile en last-mile logistiek. De BuurtPunten ontvangen pakketten vanuit verschillende bronnen (o.a. DHL, DPD EN UPS) voor hun wijkgenoten. Deze pakketten worden door het BuurtPunt thuisbezorgd of kunnen daar later afgehaald worden. Zo is iedereen blij! In 2016 is onze opdrachtgever begonnen als startup, fast forward naar nu en de organisatie is gegroeid naar een echte scale-up met een netwerk van ruim 600 BuurtPunten die samen elke maand meer dan 350.000 pakketten voor de wijk aannemen, uitgeven en bezorgen.

Inlichtingen
Gerben Wijnja
+31(0)71-5249271

Solliciteren
Ben jij een Marketing Coördinator die verder wil bouwen aan de marketing binnen een succesvolle scaleup? Dan nodigen wij jou graag uit te solliciteren. Zend hiertoe je motivatie + CV aan Gerben Wijnja: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Wil je eerst meer informatie over onze opdrachtgever, de afdeling en/of de functie? Neem dan contact op met Gerben op 06-51611104 of stuur een e-mail. Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Emprof Recruitment
Emprof bemiddelt in banen in sales en marketing/communicatie. Uitgangspunt in onze bemiddeling is het tot stand brengen van een optimale match tussen kandidaten en werkgevers. Hiertoe worden de eisen, wensen en voorkeuren van zowel werkgevers als kandidaten goed in kaart gebracht en met elkaar vergeleken. Daar waar ruim voldoende overeenstemming is worden kandidaten en werkgevers aan elkaar voorgesteld. Want alleen dan kan er sprake zijn van een optimale match en kunnen kandidaat en werkgever een plezierige en succesvolle samenwerking tegemoet zien.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in