+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider ZZP Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dura Vermeer Railinfra

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Freelance

Vacature in het kort

In deze rol als werkvoorbereider speel je een cruciale rol in het succes van bouwprojecten. Je werkt in een team om projecten efficiënt te laten verlopen. Je maakt gedetailleerde plannen, zorgt dat alles goed samenwerkt en houdt de voortgang in de gaten. Je werkt ook met externe partijen. Je komt te werken bij een familiebedrijf dat trots is op wat ze maken. Je werkt aan mooie projecten en hebt de kans om het verschil te maken. Je zult zowel op kantoor als op de bouwplaats werken. Klaar om te stralen in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een organisatietalent en wil je een essentiële rol spelen in het succes van uitdagende projecten in de bouwsector? Werk je graag in een innovatief en dynamisch team? Werk jij op basis van ZZP? Dan ben jij degene die we zoeken!


Dit wordt jouw baan

Als werkvoorbereider ben jij de spil tussen het ontwerp en de uitvoering. Je realiseert dat onze projecten efficiënt verlopen door het maken van een gedetailleerde planning en ervoor te zorgen dat alle disciplines op elkaar zijn afgestemd. Je werkt samen met een team van professionals en draagt bij aan de realisatie van uitdagende bouwprojecten. Waar je in zult uitblinken is het opstellen van gedetailleerde projectplannen en het bewaken van de voortgang. Je zorgt ervoor dat alle tekeningen op elkaar zijn afgestemd in BIM. Daarnaast coördineer en stem je af met externe adviseurs, onderaannemers en leveranciers. Ook bewaak je de financiële voortgang en bereid je de inkopen voor. In het geheel zorg je voor kwaliteitsborging en risicobeheer.


Meer bij Dura Vermeer

Dura Vermeer is een familiebedrijf. Een onafhankelijke bouwonderneming actief in woningbouw, utiliteitsbouw, infrastructuur en techniek in Nederland. Al sinds 1855 vormen onze onafhankelijkheid en langjarige continuïteit de basis voor onze strategie. Met een omzet van circa € 1,8 miljard en ruim 3.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse bouwsector. Samen realiseren we prachtige projecten. Iconische, en soms ook alledaagse projecten waarmee we nieuwe antwoorden bieden op maatschappelijke vraagstukken. Waarmee we de beste oplossingen voor morgen garanderen en het verschil maken voor Nederland, juist op de langere termijn. We hebben stevige ambities – en daarvoor geldt dat we die alleen kunnen waarmaken dankzij onze mensen. Als beste werkgever maken wij ons er daarom hard voor dat jij elke dag opnieuw kiest voor Dura Vermeer. Dat jij net zo trots bent op wat we maken als wij dat zijn. Dat iedereen die bij ons werkt gelukkig is. Dat je bij ons jezelf kunt zijn, je veilig voelt en je kunt uitspreken. En dat je tot je recht komt. En het beste uit jezelf kunt halen.

Hier zit je op je plek

Je gaat aan de slag in de regio Zuid-Holland. Mooie projecten waar je aan de slag kunt gaan zijn: Rhijnkade, Marcushof of Museumkwartier in Rotterdam. Museumkwartier zijn eengezinswoningen en appartementen door elkaar. Het is binnenstedelijk in het oude centrum van Vlaardingen waarin we veel prefab bouwen en flinke logistieke uitdagingen hebben. Marcushof zijn 58 appartementen over 6 bouwlagen met tunnelbouw. Begane grond bevat commerciële ruimtes, fietsenberging, containerruimte en een scootmobielruimte. Rhijnkade zijn 24 appartementen over 6 bouwlagen aan de oude Rijn in Oegstgeest. De extra uitdaging is hier de parkeervoorziening, berging en containerruimtes. Hier een combinatie van prefab en kalkzandsteen.

Dit doe je samen met gedreven collega’s uit verschillende disciplines (waarde stromen). In totaal bestaat ons team uit ruim 200 collega’s. Het fijne aan het werken in een waarde stroom is dat je snel kan schakelen met de BIM-modelleur, uitvoerder, projectleider maar ook met de projectontwikkelaar en calculator. Je werkplek is, tijdens de planvoorbereiding, op ons kantoor. Ook werk je regelmatig op de bouwplaats. Naast dat je in een horizontale waarde stroom werkt, werk je ook één dag in de week met je vakgroep met alle andere werkvoorbereiders, zodat je ook met elkaar kennis kan wisselen.

Dit breng jij mee

  • Een afgeronde mbo- of hbo-opleiding in Bouwkunde of vergelijkbaar.
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol in de bouwsector.
  • Sterke organisatorische vaardigheden en oog voor detail.
  • Uitstekende communicatieve en probleemoplossende skills.
  • Je bent beschikbaar als ZZP voor 32-40 uur in de week.

Wil jij ook meer uit je werk halen?

Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou! Solliciteren kan direct via deze website middels de solliciteerbutton onder de vacature.

Meer weten? Neem voor meer info contact op met onze recruiter.

Wil je meer weten over deze vacature. Neem dan contact op met Madhwi Khoenkhoen via 06-42768910.

Bij Dura Vermeer werven en selecteren we onze kandidaten graag zonder de goedbedoelde hulp van ‘onderaannemers’. Bij acquisitie behouden we ons het recht voor om meerwerk in rekening te brengen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in