+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Applicatiebeheerder Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dura Vermeer Railinfra

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van innovatie als applicatiebeheerder, waar je een cruciale rol speelt in het verbinden en beheren van applicaties, platformen en infrastructuur. Bij ons draag je bij aan het innoveren van bouwprocessen en de implementatie van toekomstbestendige software. Geniet van uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een mobiliteitsbudget, een laptop en smartphone, en uitgebreide groeimogelijkheden via onze eigen academie. Ontdek de perfecte balans tussen werk en privé met flexibel werken en een bedrijfsfitnessregeling. Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

Werken aan innovatieve oplossingen die onmisbaar zijn voor iedereen en dus ook voor jou als weggebruiker of woningbezitter? Als applicatiebeheerder bij Dura Vermeer lever jij een waardevolle bijdrage. Door applicaties, platformen en infrastructuur met elkaar te verbinden en vooral te beheren. Om bouwprocessen te kunnen innoveren, toekomstbestendige software te implementeren en onze systemen naadloos in bestaande informatieketens te integreren. Zijn dit de activiteiten die bij een applicatiebeheer horen? Bij Dura Vermeer wel! Wil je meer weten? Dan willen wij, ook meer van jou weten!

Dit wordt jouw baan

Als applicatiebeheerder ben jij verantwoordelijk voor het dagelijks functioneren en het verder ontwikkelen van onze applicaties. Je levert een belangrijke bijdrage aan de innovatieslag die Dura Vermeer doormaakt en helpt de organisatie zo efficiënt mogelijk te werken. Je bent een kei in het onderhouden van applicaties die we Commercial Of The Shelf afnemen van leveranciers als van maatwerk applicaties die we zelf of in samenwerking met de markt hebben gebouwd en beheren. Met jouw kennis en ervaring zorg jij ervoor dat onze applicaties zo optimaal mogelijk werken. Deze applicaties worden door verschillende afdelingen binnen Dura Vermeer gebruikt en spelen een belangrijke rol bij het stroomlijnen van onze processen. Doordat je veel samenwerkt met onze gebruikers weet je wat de wensen en problemen zijn en ben je dagelijks bezig met het verbeteren van de applicaties. Voordat bijgewerkte applicaties live gaan, zorg jij samen met Product Owners en key users er voor dat ze uitvoerig getest zijn. Wanneer er na de livegang toch nog iets misgaat, ben jij het eerste aanspreekpunt. Jij lost de incidenten zo snel mogelijk op, eventueel in samenwerking met onze software leveranciers en eigen ontwikkelteams.

Meer bij Dura Vermeer

Dura Vermeer is een familiebedrijf. Een onafhankelijke bouwonderneming actief in woningbouw, utiliteitsbouw, infrastructuur en techniek in Nederland. Al sinds 1855 vormen onze onafhankelijkheid en langjarige continuïteit de basis voor onze strategie. Met een omzet van circa € 1,8 miljard en ruim 3.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse bouwsector. Samen realiseren we prachtige projecten. Iconische, en soms ook alledaagse projecten waarmee we nieuwe antwoorden bieden op maatschappelijke vraagstukken. Waarmee we de beste oplossingen voor morgen garanderen en het verschil maken voor Nederland, juist op de langere termijn. We hebben stevige ambities – en daarvoor geldt dat we die alleen kunnen waarmaken dankzij onze mensen. Als beste werkgever maken wij ons er daarom hard voor dat jij elke dag opnieuw kiest voor Dura Vermeer. Dat jij net zo trots bent op wat we maken als wij dat zijn. Dat iedereen die bij ons werkt gelukkig is. Dat je bij ons jezelf kunt zijn, je veilig voelt en je kunt uitspreken. En dat je tot je recht komt. En het beste uit jezelf kunt halen.

Hier zit je op je plek

Vanuit het Dura Vermeer-kantoor in Rotterdam maak je deel uit van de afdeling ICT van Dura Vermeer, die uit ongeveer 70 vaste medewerkers bestaat en een aantal externe krachten.

Op de afdeling ICT wordt hard en professioneel gewerkt en veel gelachen. Er is een informele en zeer collegiale sfeer. Daarnaast zijn we druk bezig om iedere dag nog scherper en beter te worden. Met jouw komst willen we onze cultuur en prestaties een push geven. Je standplaats is het hoofdkantoor op Rotterdam Airport, maar je zult ook regelmatig op onze vestigingen in Hoofddorp en Utrecht te vinden zijn. Uiteraard betreft het een hybride functie, waarbij thuiswerken tot de mogelijkheden behoord.

Dit breng jij mee

Met jouw analytisch inzicht en zelfstandige houding excelleer je als applicatiebeheerder. Je werkt planmatig en gestructureerd en bent echt een communicatief vaardige teamspeler. Je communiceert net zo makkelijk met interne medewerkers als met externe leveranciers. Je bent betrokken bij de organisatie en hebt een servicegerichte instelling. Je schiet niet in de stress door bugs of foutmeldingen en deadlines halen het beste in je naar boven. Daarnaast heb je ervaring met onder andere autorisatie- en licentiemanagement.

  • Hbo werk- en denkniveau en een sterke affiniteit met IT.
  • Ervaring en kennis van incident, wijzigings-, en beheerprocessen.
  • Enkele jaren werkervaring als applicatiebeheerder en/of functioneel beheerder.
  • Kennis van en ervaring met o.a. ITIL, BIS en Agile werken.
  • Bij voorkeur heb je ervaring met het applicatie beheer van Line of Business Applicaties die gebruikt worden in te Techniek, Bouw en/of Infra branche.

Dit bieden wij jou

• Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling;

• 30 verlofdagen met de mogelijkheid om er maximaal 13 bij te kopen of uit te laten betalen;

• Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een standaardverzekering van alle werknemersrisico’s, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap;

• Een laptop en smartphone;

• Een mobiliteitsbudget of (elektrische) leaseauto;

• Veel aandacht voor jouw groei dankzij onze eigen Dura Vermeer Academie met volop opleiding- en trainingsmogelijkheden binnen je vakgebied, maar bijvoorbeeld ook op het gebied van vitaliteit;

• Bedrijfsfitnessregeling met keuze uit een sportaanbod van ruim 3.500 sportlocaties door heel Nederland;

• Een goede werk-privébalans dankzij een flexibel werken beleid en soepele regelingen voor arbeidsduur, werktijden, calamiteiten, mantelzorg of sabbatical;

• Een vast bedrag Budget Duurzame Inzetbaarheid bovenop je brutosalaris (conform CAO Bouw & Infra);

• Voor verse vaders en partners: 100% doorbetaling van je salaris tijdens de eerste 5 wettelijke verlofdagen én het 5 weken aanvullend ouderschapsverlof, in plaats van de standaard 70%;

Wil jij ook meer uit je werk halen?

Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou! Solliciteren kan direct via deze website middels de solliciteerbutton onder de vacature.

Meer weten?

Bel of mail Corporate Recruiter Stephanie de Breuk via 06 81 38 82 80 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Bij Dura Vermeer werven en selecteren we onze kandidaten graag zonder de goedbedoelde hulp van ‘onderaannemers’. Bij acquisitie behouden we ons het recht voor om meerwerk in rekening te brengen

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in