+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Procesoperator Chemie Vapro B/C Rotterdam Grote Fabriek Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

EVA Recruitment

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.300 - € 6.100 p/m
  • 13e maand, Ploegentoeslag

Vacature in het kort

Bij dit grote chemische bedrijf werk je aan producten die het leven beter maken. Of het nu gaat om de auto, schoenen of huis, hun producten spelen een belangrijke rol. Het werk is in ploegendienst, waardoor je een goede balans tussen werk en leven hebt. Het team is hecht en doet ook leuke dingen samen buiten het werk. Neem een kijkje in de mogelijkheden die deze vacature biedt. Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wil je in de continue werkzaam zijn of in een bachproces? Dit enorm grote chemische bedrijf heeft het allebei.

Bij dit bedrijf draag je bij aan producten die het dagelijks leven wereldwijd verbeteren, of het nu gaat om de auto waarin je rijdt, de schoenen die je draagt, of zelfs het comfort van je eigen huis, de kans is groot dat de producten van dit bedrijf daar een sleutelrol in spelen.  Als je gepassioneerd bent door techniek, duurzaamheid, of simpelweg op zoek bent naar een dynamische werkomgeving waar jouw bijdrage er echt toe doet, dit is de plek waar je kunt excelleren. 

Bij dit bedrijf staan er 6 fabrieken op de plant, de ene complexer dan de andere - van halffabrikaat tot eindproduct (productie van halffabricaten voor de polyurethaanindustrie). Daarnaast geniet je niet alleen van een uitstekend salaris, maar werk je ook volgens een prettig 2-2-2 rooster, waardoor je een mooie balans tussen werk en privé kunt behouden. Je wordt onderdeel van een hecht team van 15 procesoperators, waar samenwerking en ondersteuning centraal staan. Bovendien bieden ze uitgebreide opleidingsmogelijkheden en heldere carrièrepaden, variërend van trainee, operator, allround, senior, assistent waarnemer, waarnemer tot shiftsupervisor, allemaal ondersteund door een toegewijd team van mentoren en trainers.

Als procesoperator sta je er nooit alleen voor; je hebt altijd toegang tot vier sleutelfiguren binnen de organisatie voor al je vragen: een mentor, waarnemer, shiftsupervisor en een trainingscoördinator. Dit zorgt voor een gestructureerde en ondersteunende leeromgeving, waarin je gestimuleerd wordt om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je vraag niet beantwoord wordt.

Je hebt o.a. te maken met eenheidsbewerkingen als scheiden, splitten, kristalliseren, destilleren en reactieprocessen (reactoren).
Je hebt met wel meer dan 500 verschillende pompen en rotating equipment te maken, wat het uitdagend maakt.
Over het algemeen duurt het zo'n 7 a 8 jaar voordat je de hele fabriek geleerd hebt.

Je komt te werken in een erg gezellig team, die voor elkaar door het vuur gaan en die ook naast werktijd elkaar opzoeken om leuke activiteiten met elkaar te verrichten.



Gevraagd

  • Minimaal een MBO diploma in een technische richting zoals Vapro B/C of AOT. 
  • Bereidheid om in een flexibel 5-ploegenrooster te werken.
  • Ambitieus en een echte doorzetter die wil doorgroeien en zich verder wil ontwikkelen.
  • Analytisch vermogen en het talent om problemen effectief op te lossen.


Aanbod

  • Een uitstekend maandsalaris van €3300 tot €6100 inclusief 28,5% ploegentoeslag. 
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand en een aantrekkelijk 2-2-2 rooster
  • Veel voordelen zoals korting op vliegtickets, sportabbonomenten en meer!
  • Een erg gezellig team, die voor elkaar door het vuur gaan en die ook naast werktijd elkaar opzoeken om leuke activiteiten met elkaar te verrichten
  • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden en duidelijke carrièrepaden, van trainee tot shiftsupervisor en andere richtingen zoals dagdienstrollen of de maintenance afdeling
  • Een kans om bij te dragen aan duurzame en innovatieve projecten. 


Bedrijfsomschrijving

Dit van origine Amerikaans bedrijf, is een toonaangevende chemiebedrijf en marktleider in de productie van halffabricaten voor de polyurethaanindustrie. Ze spelen een vitale rol in het verrijken van ons dagelijks leven. Met hun 3 grote en 3 wat kleinere fabrieken zit er genoeg uitdaging in voor een procesoperator. Het bedrijf kenmerkt zich door een familiale sfeer, waar eigen initiatief sterk wordt aangemoedigd en waarbij er altijd veel mogelijkheden zijn zonder ouderwetse hiërarchische structuren. Ze moedigen hun medewerkers aan om vragen te stellen en proactief te zijn, waar medewerkers gemakkelijk hun ideeën kunnen aandragen. De plantmanager is dagelijks op de werkvloer te vinden en staat altijd open voor een gesprek, wat bijdraagt aan een toegankelijke en benaderbare bedrijfscultuur. De complexiteit van de processen bieden een unieke kans voor degenen die van een dynamische en soms onvoorspelbare werkomgeving houden. Binnen de organisatie staat dit bedrijf open voor de vorming van projectgroepen, aangepast aan de wensen en behoeften van de medewerkers met een focus op verbetering, en de samenwerking tussen engineers en operators. De engineers en operators werken nauw samen, vaak letterlijk zij aan zij, om optimale resultaten te behalen en innovatie te stimuleren. Af en toe creëren ze specifieke functies om optimaal gebruik te maken van het unieke potentieel dat iemand aan het bedrijf kan toevoegen. Voorbeelden van dergelijke functies zijn: operator, proces engineer, onderhoudsingenieur, planner, veiligheidskundige, veldsupervisor, technicus en productiecoördinator. Daarnaast plannen ze tweemaal per jaar turnarounds. Deze turnarounds zijn cruciaal voor het onderhoud en de optimalisatie van de operaties, waarbij ze streven naar minimale verstoring en maximale efficiëntie. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in