+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Procesoperator 5 ploegen (Bio) Raffinaderij Vapro B/C Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

EVA Recruitment

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.160 - € 7.670 p/m
  • 13e maand, Pensioenregeling, Ploegentoeslag, Reiskostenvergoeding, Winstdeling

Vacature in het kort

In een nieuwe, schone fabriek kun je werken als Procesoperator voor een bedrijf dat zich inzet voor een duurzamere toekomst. Je gaat aan de slag met moderne technologieën die weinig gebruik maken van chemische stoffen. Veiligheid is hier heel belangrijk, met duidelijke regels en een team dat elkaar steunt. Jouw taak is het controleren en bijsturen van processen om de productkwaliteit te waarborgen. Ook voer je kleine onderhoudswerkzaamheden uit en zorg je voor een veilige werkomgeving. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een kans om deel uit te maken van een innovatieve organisatie die zich inzet voor een duurzamere toekomst? Bij 's werelds grootste producent van hernieuwbare diesel, hebben we voor jou een mogelijkheid om als Procesoperator 5 ploegen (Bio) Raffinaderij Vapro B/C in deze moderne en schone fabriek in Rotterdam te werken.

Als Procesoperator 5 ploegen (Bio) Raffinaderij Vapro B/C rapporteer je aan de Shift Supervisor en werk je nauw samen met andere Procesoperators binnen het team. Jouw verantwoordelijkheid is het volgen van het operatieschema en het controleren en bijsturen van processen om een optimale productbeschikbaarheid en kwaliteit te garanderen. Wat deze functie extra speciaal maakt, is de veilige werkomgeving met minimale chemische stoffen, waar ze hoge veiligheidsstandaarden handhaven.

Maar wat maakt werken bij dit bedrijf nu echt leuk?

Allereerst bevind je je in een gloednieuwe, moderne en schone fabriek. Hier kun je werken met apparatuur en technologieën die gericht zijn op duurzaamheid. Bovendien, in lijn met de inzet voor een schonere toekomst, werken ze hier vrijwel niet met chemicaliën. Dit zorgt niet alleen voor een veiligere werkomgeving, maar draagt ook bij aan het verminderen van de milieu-impact.

Daarnaast staat veiligheid hoog in het vaandel. Dit bedrijf hanteert standaard veiligheidsprotocollen en -procedures om ervoor te zorgen dat jij en je collega's in een veilige omgeving werken. Hier geloven ze in een cultuur van openheid en transparantie, waarin mensen naar elkaar omkijken. Je kunt rekenen op een ondersteunend team en een positieve werksfeer.

Wat zijn jouw taken als Procesoperator 5 ploegen Duurzaam Vapro B/C?

  • Je zult het productieproces controleren, inclusief het bedienen, controleren, regelen en bijstellen van procesapparatuur. Het nemen van monsters en bewaken van de kwaliteit van het eindproduct behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden.

  • Daarnaast voer je routinecontroles uit en patrouilleer je in werkgebieden om de procesveiligheid en technische beschikbaarheid van de apparatuur te waarborgen en voer je kleine onderhoudswerkzaamheden uit.

  • Veiligheid is een topprioriteit, dus je zult ervoor zorgen dat er veilige werkomstandigheden zijn in overeenstemming met de LO/TO-procedures. Ook zul je draagbare gasdetecties uitvoeren. Het registreren van productiegegevens voor ploegrapporten maakt. 



Gevraagd

  • Chemische of Procesindustrie vakopleiding (Vapro B/C of gelijkwaardig) met enkele jaren werkervaring (starters zijn ook welkom om te solliciteren!).
  • ​​​​​​​Je stelt je op als teamlid, je bent flexibel en hebt een hoog veiligheids,- gezondheid,- milieu- en kwaliteitsbewustzijn. 
  • Je bent in staat om te gaan met vertrouwelijke informatie en je spreekt vloeiend Nederlands (mondeling en schriftelijk) en je hebt basisvaardigheden in het Engels. Veiligheid en milieu (rapporteren van afwijkingen aan de shiftsupervisor en het uitvoeren van taken in de noodorganisatie zoals beschreven in het noodplan. 


Aanbod

Wat bieden wij?

  • €4160,- tot €7670.- per maand inclusief ploegentoeslag
  • 13e maand
  • Winstuitkering
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Nieuwe moderne en schone fabriek
  • Werken vrijwel niet met chemicaliën
  • Standaard veiligheid is heel hoog
  • Open en transparante cultuur
  • Reiskostenvergoeding volledig vergoed (€0,22 per km)
  • 34 vakantiedagen
  • Uitstekende pensioenregeling
  • Ontwikkelingsmogelijkheden


Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie wil haar steentje bijdragen aan een gezondere planeet voor de toekomstige generaties. Het gaat om een snelgroeiend bedrijf dat zich richt op de energietransitie. Dit bedrijf bestaat voor 95% uit renewables en ze zijn altijd op zoek naar manieren om de fabrieken en producten te verbeteren om het doel sneller te bereiken.Wat dit bedrijf zo uniek maakt, is dat ze alleen afvalstromen uit plantaardige olie gebruiken voor hun producten. Hierdoor produceren zij geen fossiel, diesel en kerosine en stoten zij 90% minder CO2 uit dan traditionele fabrieken. Deze producten variëren van biodiesel, sustainable jet fuel tot hernieuwbare en gerecyclede kunststoffen. Bovendien zijn ze de eerste in Europa die een waterstoffabriek hebben geopend.Bij dit bedrijf is veiligheid een hoge standaard en werken zij vrijwel niet met chemicaliën. De bedrijfscultuur is open en transparant, waarbij zij omkijken naar elkaar. Deze nieuwe, moderne en schone fabriek is een leuke werkomgeving waarin we als team werken aan een betere wereld!Kortom: dit bedrijf zoekt een Procesoperator 5 ploegen Duurzaam Vapro B/C die deze visie delen en samen met hen willen bouwen aan een duurzame toekomst en een betere wereld wil creëren! 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in