+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Projectleider Technische Automatisering omgeving Rotterdam Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ABC Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Als projectleider technische automatisering speel je een cruciale rol in de uitrol van diverse projecten, variërend van technische systemen tot infrastructuur. Je werkt in projectteams, waarbij je leiding geeft met een mensgerichte aanpak. Je bent de verbindende schakel tussen stakeholders, opdrachtgevers en je team, en streeft altijd naar het beste resultaat binnen de gestelde kaders van kwaliteit, tijd en kosten. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

Als projectleider technische automatisering ben je verantwoordelijk voor het succesvol uitrollen van verschillende projecten.

Je werkt in wisselende projectteams en draagt bij aan de ontwikkeling van zowel technische systemen, metro- en tramvoertuigen, als ov-infrastructuren, stations en gebouwen. Je streeft altijd naar het beste resultaat, waarbij kwaliteit, tijd en kosten de gestelde randvoorwaarden zijn. Samen met het team projectmanagement, dat bestaat uit 13 medewerkers, geef je leiding aan diverse projectteams. Je stuurt de teams mensgericht aan om het beste resultaat te behalen. Daarnaast werk je nauw samen met stakeholders, zoals opdrachtgevers en beheerders, en fungeer je als verbindende schakel tussen de opdrachtgever en het team. Je stelt de juiste vragen en zorgt voor een effectieve en efficiënte uitvoer van projecten.

Als technisch projectleider ben je altijd in beweging. Je werkt in een snel veranderende omgeving en beweegt je moeiteloos tussen verschillende projectteams.

Gevraagd

Wij gaan graag met je in gesprek over de functie “projectleider technische automatisering”. De match zou perfect zijn wanneer je beschikt over:
  • Een afgerond hbo- of universitair diploma werktuigbouwkunde, meet- en regeltechniek, elektrotechniek of technische bedrijfskunde.
  • 5 jaar projectmanagement ervaring.
  • Kennis en ervaring met het werken volgens Prince2-projectmethodiek of de bereidheid hier bij ons een opleiding voor te volgen.
  • Aantoonbare ervaring op het gebied van technische automatisering.
  • Ervaring en affiniteit met werken in politiek gevoelige projecten.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Ook bieden ze interessante secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaar uitkering en gratis OV.


Aanbod

De werkzaamheden zullen worden verricht bij een bedrijf dat direct in contact staat met het openbaar vervoer. Ze hebben als openbaar vervoerder alle vakgebieden onder één dak, waardoor je alle kanten op kunt. Dat zorgt er ook voor dat iedere werknemer zich gericht, persoonlijk en vakinhoudelijk kan ontwikkelen, met volop mogelijkheden om door te groeien. Je werkt binnen een bedrijf waar een cultuur van dynamiek en aanpakken heerst.
Je werkt samen met 80 collega's binnen verschillende technische projecten en draagt bij aan de innovatieve ontwikkeling van de stad. Je hebt uitzicht op de Wilhelminatoren en de Erasmusbrug en voelt trots voor de trams, bussen en metro's die door de stad rijden. Je geniet van de sfeer van dynamiek en aanpakken die bij dit bedrijf hoort.

Ben jij die techneut met een hart voor techniek?

Word dan ook een ABC Professional.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in