+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Technisch Ontwerper (BIM) Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ELLBRU

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Opleidingsbudget

Vacature in het kort

Draag bij aan de realisatie van prachtige gebouwen met een uniek uitzicht op de Erasmusbrug in hartje Rotterdam. Dit is jouw kans om met jouw bouwkundige kennis en ervaring in BIM en Revit een verschil te maken. Werk in een inspirerende omgeving waar oog voor detail en een ontwerpende inslag centraal staan. Geniet van een open, ontspannen werkcultuur en grijp de kans om je verder te ontwikkelen binnen een team dat jouw ideeën waardeert. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

Vind je het uitdagend (en leuk!) om mooie en bijzondere gebouwen te realiseren? Ben je toe aan verandering van werkplek en lijkt het je wat om met uitzicht op hartje Rotterdam verder te werken aan je toekomst? 

Terwijl je uitkijkt op de Erasmusbrug bedenk je technische oplossingen voor bouwkundige vraagstukken. Het uitwerken van architectonische ontwerpen, in alle fasen, is jouw pakkie an. Om volledig mee te draaien in het projectteam neem je daarvoor de nodige bouwkundige kennis mee. Ervaring met BIM vanuit de aannemerij of  architectuur is daarbij extra waardevol. Binnen het bureau wordt op hoog niveau met Revit gewerkt. Inzicht in 3D-werken is daarom wel zo handig, evenals de ambitie je te specialiseren in deze software en BIM. Binnen het projectteam houd je een 'ontwerpende' inslag bij het nauwkeurige teken-, detailleer en modelleerwerk. Oog voor detail is belangrijk, nauwkeurigheid is essentieel. Ook van pas komt een frisse, gemotiveerde werkhouding. In teamverband werken is natuurlijk het leukst bij gelijkwaardige samenwerking waarbij ruimte is voor goede ideeën en brutale initiatieven. Ter garantie van het werkplezier biedt men een ontspannen en open werkomgeving, evenals uitstekende doorgroeimogelijkheden. 



Gevraagd

  • Bouwkundige opleiding, HBO/WO werk- en denkniveau;
  • 32 - 40 uur per week beschikbaar vanaf september;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in de bouw of architectuur (evt. aangevuld met stages);
  • Ervaring en affiniteit met bouwtechnische uitwerking en detaillering;
  • Kennis van tekensoftware en interesse in BIM;
  • Nederlands taalvaardigheid in woord en geschrift. 


Aanbod

Een dienstverband op basis van voorloopdetachering, hierbij biedt ELLBRU uitstekende arbeidsvoorwaarden inclusief persoonlijk opleidingsbudget. Inschaling volgt naar de Architecten CAO. Na het eerste jaar is een direct dienstverband bij de opdrachtgever mogelijk. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in