+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Servicemonteur Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.200 - € 4.000 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Werk met je eigen planning, klanten en werkbus! Als monteur zorg je voor het onderhoud en de reparaties van verschillende soorten trucks. Je werkt zelfstandig en krijgt de kans om te groeien in je vak. Je gaat op pad met je eigen bus en bezoekt klanten in de buurt van Rotterdam. Je maakt je eigen planning en hebt veel contact met klanten. Plus, je krijgt een goede reiskostenvergoeding en een extra vergoeding voor je kosten. Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Werk met je eigen planning, klanten en werkbus!

Heb jij een technische achtergrond? Beschik je over een klantgerichte instelling? Richt je je graag op mechanica, elektro en hydrauliek?

In deze functie als monteur verricht je service aan een breed assortiment hef- en magazijntrucks. Het onderhoud en repareren doe je bij jouw eigen diverse klanten. Er staat je volop afwisseling te wachten staat in mechanische, elektrotechnische en hydraulische werkzaamheden. Maar hier blijft het niet bij, in de toekomst krijg je namelijk steeds meer automatiseringsprojecten doordat onze klanten bijvoorbeeld zelfrijdende trucks aanschaffen.

Aanvullend op je werkzaamheden los je storingen op en voer je veiligheidskeuringen uit. Je krijgt ook de mogelijkheid om jezelf te certificeren om een BMWT-keuring uit te voeren. Met jouw eigen volledig ingerichte bus ga je op pad naar klanten binnen je eigen rayon in de omgeving van Rotterdam. De planning maak je zelf en daarom schakel je dus veel met klanten.

Wil je meer weten over deze vacature, het bedrijf en alle mogelijkheden? Neem voor meer info contact op met Gerolf Kok (06-23593145 / via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.), hij vertelt je graag meer!


Wat kun je verwachten?

Als servicemonteur ben je met jouw vrijheid en zelfstandigheid als het ware 'zelfstandige in loondienst'. Toch hoef je er niet voor te peinzen dat je binnen het bedrijf wordt gezien als een nummertje of dat de arbeidsvoorwaarden 'gewoon goed geregeld' zijn. Je verricht belangrijk werk en bent de 'ambassadeur van de organisatie'.

Daarom kun je onder andere het volgende verwachten:

  • Afhankelijk van je leeftijd en ervaring ontvang je een startsalaris tussen de € 3.200 - € 4.000;
  • Zodra je thuis vertrekt tot aan dat je weer thuis bent ontvang je reiskostenvergoeding (125%);
  • Je krijgt hier bovenop nog een riante onkostenvergoeding van € 180 netto per maand;
  • Met 27 vakantiedagen en 13 Adv-dagen heb je jaarlijks 40 vrije dagen;
  • Volop doorgroeimogelijkheden naar senior monteur in een specialisme waarin jij verder wil;
  • De mogelijkheid om 40 of 32 uur te werken.
Wie zoeken we?

Dit bedrijf staat open voor zowel starters in het vak als voor ervaren monteurs. Het is belangrijk dat je in ieder geval technische affiniteit hebt en graag zelfstandig werkt. Werk doen wat bij je past en samen kijken naar de mogelijkheden staat bij dit bedrijf centraal.

Neem voor meer info contact op met Gerolf (06-23593145) om jouw mogelijkheden te bespreken.


Over het bedrijf

Op het gebied van intern transport is dit bedrijf marktleider en werkt er zo'n 450 man mij dit bedrijf. Nagenoeg de helft van de medewerkers zijn service- of werkplaatsmonteur en hebben dus dezelfde passie voor techniek als jij. Het hoofdkantoor is gevestigd in het midden van het land, maar de servicegerichte dienstverlening is landelijk dekkend.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in