+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

SEA specialist Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Zoover

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van online marketing bij het grootste boekings- en reisbeoordelingsplatform van Nederland! Als SEA Specialist bij ons draag je bij aan het optimaliseren van onze online zichtbaarheid en het genereren van leads. Je werkt aan het beheren en verbeteren van onze online marketingcampagnes, met de focus op SEA. Een unieke kans om je passie voor reizen te combineren met je expertise in digitale marketing. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een SEA specialist met bewezen trackrecord wanneer het gaat om het verhogen van leads, retentie en conversie via Google Ads en Microsoft Ads? Heb jij daarnaast net als ons een passie voor reizen en wil je meebouwen aan het grootste boekings- en reisbeoordelingsplatform van Nederland? Dan is dit jouw nieuwe uitdaging!

Dienstverband: 32 á 40 uur per week
Locatie: Rotterdam (drie dagen op kantoor)
Werk- en denkniveau: HBO

Jouw rol
Als SEA Specialist bij Zoover ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, beheren en optimaliseren van onze online marketingcampagnes, met een sterke focus op SEA. Jij gaat aan de slag met het managen van onze paid search kanalen! Je werkt nauw samen met de rest van het commerciële team om onze online zichtbaarheid te maximaliseren en leads te genereren op onze website. Dit met als doel om zo veel mogelijk kwalitatief verkeer en boekingen te realiseren voor Zoover.

Een verdere greep uit jouw werkzaamheden:
  • Het doorontwikkelen van onze online marketingstrategie strategie (focus op SEA);
  • Het identificeren van kansen voor de PPC-campagnes (ads, keyword coverage, opzet van biedstrategieën) aan de hand van gegevensanalyse;
  • Het beheren en efficiënt toewijzen van budgetten aan de verschillende campagnes en platformen. Daarbij bewaak je de campagne uitgaven en zorg je ervoor dat de ROI-doelstellingen worden gehaald.


Gevraagd

We zijn op zoek naar een teamspeler met uitgebreide expertise die geen moeite heeft met het strategisch meedenken over groeimogelijkheden in onze markt. Je leeft en ademt online marketing en hebt een voorliefde voor SEA. Daarnaast:
  • Hoeven we je niets uit te leggen over o.a. Google Ads, Microsoft Ads of andere tools zoals Looker en Channable;
  • Beschik jij over een sterk analytisch vermogen en ben je in staat campagne data te vertalen naar heldere optimalisaties;
  • Ben jij een expert op het gebied van zoekmachinemarketing (SEM), conversieoptimalisatie en B2C-klantenwerving.
Wat bieden wij?
  • De unieke kans om aan de basis te staan van de verdere groei van het grootste boekings- en reisbeoordelingsplatform van Nederland!
  • Een uitdagende en verantwoordelijke rol waar je je eigen stempel op kan drukken en waarin er veel ruimte is voor jouw ontwikkeling;
  • Een inspirerende werkomgeving met gepassioneerde collega's;
  • Een salaris tot € 7.000,- per maand, uiteraard afhankelijk van je ervaring. Daarnaast hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals, onbeperkt aantal vakantiedagen, korting op reizen en de mogelijkheid om vanuit huis te werken.
Over Zoover
Wij zijn het grootste boekings- en reisbeoordelingsplatform van Nederland! Met 3,8 miljoen beoordelingen, 1M+ hotels en campings en 900.000 reistips helpen wij jaarlijks meer dan 30 miljoen bezoekers bij het vinden van hun perfecte vakantie.
Vanuit ons kantoor aan de mooie Veerhaven in Rotterdam werken we met zo’n 35 collega’s aan onze missie om ons reisplatform verder uit te breiden en te optimaliseren.

Kennismaken?
Ben jij op basis hiervan enthousiast? Laat je gegevens achter en binnen drie dagen komen op terug op jouw sollicitatie. We leren jou graag kennen!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in