+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Medior medewerker Operatie Markt - Team Consument Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Stedin

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Ontdek een rol waarin je direct bijdraagt aan de energietransitie! Als onderdeel van het team Operatie Markt - Consument bij Stedin, speel je een cruciale rol in het beheren van data die essentieel is voor het functioneren van de energiemarkt. Je verwerkt metermutaties, behandelt disputen en biedt service aan energieleveranciers. Geniet van unieke faciliteiten zoals een gebarentaal-koffiebar en een bedrijfsrestaurant op de 18e verdieping met prachtig uitzicht over Rotterdam. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Werk waar je trots op kan zijn
Dit ga je doen

Stedin verzorgt het transport van elektriciteit en gas over haar netwerk, maar is ook de beheerder van alle data met betrekking tot de aansluitingen die op het net aangesloten zijn. De afdeling Operatie Markt beheert deze data en werkt ook nauw samen met de verschillende marktpartijen om dit zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Het team Operatie Markt – Consument is verantwoordelijk voor deze werkzaamheden in het kleinverbruiksegment. Als medewerker binnen het team Operatie Markt - Consument ben je verantwoordelijk voor het tijdig verwerken van de metermutaties, behandelen van disputen en het verlenen van de juiste service aan de verschillende energieleveranciers. Je analyseert data en verzamelt informatie om deze te kunnen verwerken. Je draagt dus bij aan het doel om alle meet- en metergegevens volledig en juist in de systemen te verwerken en daarin de markt te faciliteren volgens de geldende markafspraken. 
Genoeg te doen dus om een mooie bijdrage te leveren aan de energietransitie!

Hoe jouw dag binnen Stedin eruit ziet
Na een heerlijke kop koffie (of thee) die je in gebarentaal bij onze ‘gebarista’ (slechthorende barista) hebt besteld, start je met je werkzaamheden binnen team Consument. Binnen team Consument vinden een aantal primaire werkzaamheden plaats die we in verschillende subteams uitvoeren:
•    Je beantwoordt de vragen van de energieleveranciers via de telefoon, chat en het ticketsysteem. 
•    Je verwerkt de uitgevallen meterbonnen om de juiste meter- en aansluitgegevens vast te leggen in onze systemen
•    Je behandelt de inkomende/uitgaande disputen, communiceert met de leveranciers over de verbruiken en verwerkt de meetdata in de systemen.
•    Je wordt onderdeel van één van de subteams, maar we streven er wel naar je zo flexibel mogelijk in te zetten over de verschillende werkzaamheden van het volledige team. 
Lunchen doe je in het bedrijfsrestaurant op de 18e verdieping, zo geniet je van je eigen of verse lunch en van het uitzicht over heel Rotterdam. Of je loopt even de stad in voor een wandeling. Op het eind van je werkdag sta je in een paar stappen op station Blaak, zo ben je lekker snel weer thuis.
 



Gevraagd

Jouw sterke punten
Worden we blij van

•    Je hebt minimaal een aantoonbare afgeronde HBO opleiding afgerond. 
•    Je hebt kennis van de energiemarkt, met name op het gebied van gegevens rondom meters en aansluitingen
•    Je hebt service hoog in het vaandel staan
•    Je hebt een sterke affiniteit met data-analyse en vindt het leuk om complexe data-gerelateerde cases uit te zoeken. 
•    Je hebt bij voorkeur systeemkennis van C-AR en C-ARM



Aanbod

Een goed team
Daar hoor je bij

Meteen vanaf dag één maak je deel uit van Operatie Markt – Consument. We werken volgens ons Stedin@Work concept. Je werkt als het weer kan en mag ongeveer de helft van de tijd op ons kantoor in Blaak; de plek waar jij je collega’s ontmoet. De andere helft van de tijd werk je thuis. Wel zo flexibel. Natuurlijk zorgen wij voor de juiste voorzieningen voor je thuiswerkplek. Het team ontvangt de nieuwe collega met open armen. Zij houden van verbinding, werken hard en maken ook tijd voor elkaar. Ook na werktijd is er genoeg te doen als je wilt. Zo hebben we Jong Stedin, die voor iedereen wat leuks organiseert.


Nu reageren
Laten zien wat je in huis hebt

Zin in deze baan waar je voorop loopt in de energietransitie? Genoeg te doen bij Stedin! Doe je mee? Dat doe je met de knop 'solliciteren', je CV en motivatiebrief. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!
Bij ons is iedereen welkom, want als je jezelf kunt zijn, werkt dat net even wat beter!
Het vinden van een wederzijdse match, daar krijgen we nieuwe energie van! Daarom zijn onze vacatures geen oproep voor acquisitie, we werven onze nieuwe collega’s graag zelf.  

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in