+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Verzorgende IG voor 2 nachten per week Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Sonneburgh

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 2.466 - € 3.256 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Hou je van de nacht en wil je zorgen voor mensen die jouw hulp nodig hebben? Dan is deze baan perfect voor jou. Je werkt twee vaste nachten per week. Je zorgt dat iedereen goed slaapt en veilig is. Je komt te werken op een fijne plek waar we veel waarde hechten aan jouw gezondheid en plezier in je werk. Je kunt gratis parkeren en gebruik maken van lekkere extra s zoals fruit en soep. Ook helpen we je graag met leren en groeien in je werk. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Verzorgende IG, 2 vaste nachten per week (dinsdag & woensdag)
Het is donker buiten en de wereld slaapt, behalve jij. Als verzorgende IG ben jij wakker en houd jij een oogje in het zeil op onze bewoners die zorg en medicatie nodig hebben. Jij bent de verantwoordelijke en zorgt ervoor dat iedereen een prettige nachtrust heeft.

Ben jij een nachtmens, sta je graag klaar voor bewoners met een zorgbehoefte en kun je 2 diensten per week werken van 22.45 uur tot 07.15 uur? Dan zijn wij voor onze locatie Groene Kruisweg in Charlois op zoek naar jou!

Waar kom je te werken?
Onze locatie Groene Kruisweg ligt in Rotterdam Charlois. Wij zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en beschikken over een ruime, gratis parkeerplaats. Het is een sfeervol zorgcentrum waar onze bewoners graag verblijven. Wij bieden woningen met zorg en verpleging voor ouderen. In allerlei centrale ruimtes waaronder 't Plein op de begane grond en de prachtige tuin worden zoveel mogelijk activiteiten georganiseerd waar bewoners van De Groene Kruisweg dankbaar gebruik van maken.

Bewoners hebben bewegingsvrijheid en wij werken vanuit de visie van de wet zorg en dwang. Dit betekent dat bij ons op de afdeling de bewoners niets moeten maar vooral mogen. Dit vraagt van jou in ieder geval een belevingsgerichte benadering en om te denken in mogelijkheden.

Je komt te werken op onze locatie Groene Kruisweg in Charlois op de PG afdeling (3e etage). Onze bewoners bieden wij zorg op basis van de wensen die zij hebben. De afdeling bestaat uit 3 gangen met 12 bedden per gang. Iedere gang heeft een mooie huiskamer waar onze bewoners de maaltijden gebruiken en activiteiten ondernemen.

Bewoners op de afdeling hebben ondersteuning nodig in de dagstructuur, ADL en het ondernemen van activiteiten. Deze bieden wij binnen een multidisciplinair team. Wij werken met “leef cirkels” zodat je bewonersgerichte afspraken kunt maken over de zelfstandigheid en behoefte van de bewoners.

Wie zoeken we?
Wij zijn op zoek naar verzorgenden IG die zorgzaam, enthousiast, respectvol en toegewijd zijn. Wij waarderen het als je positief bent ingesteld, vooruit durft te kijken en open staat voor verandering.

Daarnaast hebben wij de volgende functie-eisen:
  • Jij bent in het bezit van een afgeronde opleiding Verzorgende IG, MBO niveau 3;
  • je hebt bij voorkeur ervaring met onze doelgroep (PG);
  • van jou verwachten we dat je de christelijke identiteit van Sonneburgh respecteert.
Wat bieden wij jou?
Een brutosalaris conform de CAO VVT van minimaal € 2.466,72 en maximaal € 3.256,53 (FWG 35) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding. In 2024 wordt het salaris per 1 oktober verhoogd met 2,5%. Je start in een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar. Bij gebleken geschiktheid zullen we je een dienstverband voor onbepaalde tijd aanbieden.

Daarnaast krijg jij een eindejaarsuitkering van 8,33% en bouw je pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Aandacht voor jouw gezondheid en werkplezier vinden we belangrijk. Daarom kun jij deelnemen aan ons uitgebreide arbeidsvoorwaardenpakket, bijvoorbeeld door het aanschaffen van een fiets en laptvia bruto/netto FiscFree regeling.

Wij bieden jou ook de kans je te ontwikkelen door bijvoorbeeld het volgen van trainingen met betrekking tot je aandachtsgebied(en), zoals symposia.

Jouw welzijn doet ertoe, bij ons kun je (gratis) gebruik maken van fruit en soep op onze locatie. Ook bieden wij een mooi aanvullend pakket van voorzieningen in onze “Sonneboogh” om gezond te blijven. Parkeren kan bij ons gratis en op eigen terrein.

Opleidingen, trainingen en doorleren
  • Wil je doorleren, bijvoorbeeld voor Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV’er) of Verpleegkundige (niveau 4)? Sonneburgh helpt je daarbij!
  • Je deskundigheid kun je op peil houden door het volgen van interne scholingen.
  • De bekwaamheid om voorbehouden en risicovolle handelingen uit te voeren, wordt o.a. afgenomen door praktijktoetsen. Zo toetsen wij de kwaliteit van zorg.
Over werken bij Sonneburgh
Medewerkers van Sonneburgh delen liefde voor het leven en passie voor hun vak. Als je gaat werken bij Sonneburgh draag jij op jouw eigen plek iets bij aan het welzijn en welbevinden van onze bewoners. Het werk dat je uitvoert, draagt dus eigenlijk altijd bij aan het geluk van een ander.

Tegelijkertijd kun je bij Sonneburgh echt wat bijdragen aan de professionaliteit van de organisatie. Een zorginstelling zoals Sonneburgh draaiende houden, vraagt om mensen die weten wat ze doen. Mensen met visie en mensen met ambitie. Wij geloven dat zorg altijd beter kan. Daarom waarderen wij het als collega’s ons scherp houden en met goede ideeën aan komen.

Werken bij Sonneburgh betekent ook: deel uit gaan maken van onze kleine gemeenschap. Wij geloven in de kracht van samen. Sonneburgh is soms net een klein dorp waar mensen elkaar kennen, waarderen en interesse tonen in elkaar. Dat geldt zowel voor de collega’s onderling als voor bewoners en hun verzorgenden.

Tenslotte is Sonneburgh een christelijke organisatie. Wij weten ons gedragen en handelen vanuit die wetenschap op dezelfde manier, met geduld, compassie en verdraagzaamheid. Iedereen die onze identiteit respecteert is welkom bij Sonneburgh!

Inlichtingen:
Wil je meer weten over deze vacature binnen Sonneburgh, bel dan Judith van den Berg, medewerker Werving & Selectie via 06-5007 9185 (maandag, dinsdag en donderdag tussen 9.00-15.00 uur). Zij staat je graag te woord. Even mailen of appen kan uiteraard ook.

Hebben wij je interesse gewekt?
Solliciteren kan via de sollicitatieknop op onze website. Wij zien het graag tegemoet!

Acquisitie nav deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in