+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Uitvoerder / Meewerkend voorman wijkgebouw regio Rotterdam Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Meestersgilde

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Meestersgilde

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Freelance / Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

We zoeken een ervaren Uitvoerder/Meewerkend Voorman voor een nieuw bouwproject in de buurt van Rotterdam. Je leidt het project, praat met het personeel en zorgt dat alles volgens plan gaat. Je werkt samen met de projectleider en zorgt voor een veilige werkplek. Jouw taak is ook het bestellen van materialen en controleren van kwaliteit. Je krijgt een goed salaris, kans op een vast contract, en mogelijkheden voor opleidingen. Dit is jouw kans om in de bouw te werken! Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Voor deze vacature zijn we op zoek naar een ervaren Uitvoerder/ Meewerkend voorman voor een wijkgebouw in de regio Rotterdam. Je hebt de dagelijkse leiding over dit nieuwbouwproject en bent het eerste aanspreekpunt voor personeel, onderaannemers, leveranciers en voor de materialen. Je houdt toezicht op de planning en kwaliteit van werkzaamheden die uitgevoerd worden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een veilige werkomgeving op het project. Word jij enthousiast van deze uitdaging? Solliciteer dan direct op de vacature!

Wat je gaat doen

In de functie van Uitvoerder/ Meewerkend voorman in de buurt van Rotterdam ben je verantwoordelijk voor het begeleiden, bewaken en het opleveren van de werkzaamheden. Je zorgt dat het project volgens planning verloopt. Met de projectleider en de werkvoorbereider bespreek je de voortgang. Je fungeert als contactpersoon voor de medewerkers waaraan direct leiding wordt gegeven en voor de onderaannemers en zorgt voor de naleving van de ARBO-richtlijnen. De uren worden door jou ingevuld en nagekeken. Jij bestelt en checkt het materiaal. En je controleert de kwaliteit van het werk.

Wat je meebrengt

Jouw bouwkundige kennis is de basis waarop jij je werk uitvoert. Je hebt daarom minimaal een MBO opleiding richting bouwkunde afgerond. Of je hebt door werkervaring bouwkundige kennis opgedaan. Jij communiceert duidelijk om leiding te geven aan personeel en te overleggen met diverse partijen. Plannen is een van jouw sterke punten, daardoor zorg je dat de werkzaamheden op het project soepel verlopen. Je bent bekend met Office (m.n. Excel, Word en Outlook) en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Tevens ben je in het bezit van rijbewijs B (+E). 

Aanbod
• Een passend salaris afhankelijk van je werkervaring;
• Diverse mogelijkheden voor opleidingen of cursussen;
• Een vast contract, nadat jij jezelf een periode bewezen hebt;
• Genoeg vakantiedagen;
• Een goede pensioensregeling.

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer direct online! Wil je eerst meer informatie over de functie? Neem rechtstreeks contact op met Ralph ten Voorde op het nummer 06-15 07 58 68. Hij helpt je graag met het aangaan van deze uitdaging!

Meestersgilde in het kort
Met een vakkundig team is Meestersgilde een bekende intermediair in de bouw en vastgoedsector. Al meer dan 20 jaar bemiddelen wij kader- en uitvoerende functies. Wij werven en selecteren professionals voor onze opdrachtgevers die daar rechtstreeks in dienst gaan of je wordt als interim professional projectmatig ter beschikking gesteld. Daarnaast biedt Meestersgilde interessante interim opdracht aan.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in