+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Koerier Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Randstad

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 35 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • Bonusregeling

Vacature in het kort

Altijd al willen werken als een van die snelle koeriers van Uber Eats in Rotterdam? Nu is je kans! Je gaat aan de slag in de buitenlucht, op je eigen tempo. Je bepaalt zelf wanneer en hoeveel je werkt. Met een eigen fiets en de Uber Eats app bezorg je maaltijden en maak je klanten blij. Je leert de stad beter kennen terwijl je geld verdient. Een leuke baan met veel vrijheid en de kans om deel uit te maken van een groen team. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij ook altijd onder de indruk als je die groene koeriers van Uber Eats door Rotterdam ziet zoeven? Heb je er wel eens aan gedacht om zelf een van die enthousiaste fietsers te zijn? Het is niet alleen een manier om lekker buiten te werken, maar je verdient ook nog eens goed geld! Klinkt dat als jouw ideale baan? Word dan nu een koerier bij Uber Eats in Rotterdam en wordt betaald terwijl je de stad verkent!

wat bieden wij jou
  • Een salaris dat kan oplopen tot wel €18,47 per uur
  • Geniet van een baan in de buitenlucht
  • Flexibel: bepaal zelf wanneer en hoeveel je werkt
  • 8% vakantiegeld
  • Mooie en haalbare bonussen boven op je salaris!
  • Verken en leer je eigen stad beter kennen
wie ben jij

Om een koerier bij Uber Eats in Rotterdam te worden, zijn er niet veel vereisten. Wel is het van belang dat je kunt voldoen aan de volgende criteria:

  • Je beschikt over een eigen elektrische of normale fiets
  • Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal is vereist.
  • Het hebben van een powerbank en toegang tot internet op je telefoon is noodzakelijk. Zo blijf je op de hoogte van bestellingen en instructies.
wat ga je doen

Als koerier bij Uber Eats ben jij verantwoordelijk voor het bezorgen van bestellingen in Rotterdam. Via de Uber Eats app kun je bestellingen accepteren. Vervolgens wordt aangegeven waar je de bestelling kunt ophalen. Nadat je de bestelling bij het restaurant hebt opgehaald, toont de app waar de bestelling afgeleverd moet worden. Zodra je de bestelling hebt bezorgd en de klant tevreden hebt gesteld, geef je dit aan in de app. Vervolgens ben je weer klaar om de volgende bestelling te accepteren!

waar ga je werken

Uber Eats, opgericht in 2014, heeft samenwerkingen met meer dan 220.000 restaurants. Door deze nauwe samenwerking streeft Uber Eats ernaar om elke klant te verbinden met zijn of haar favoriete eetgelegenheid. Als koerier in Rotterdam kun jij een integraal onderdeel worden van Uber Eats!

Als koerier geniet je van de vrijheid om je eigen rooster te bepalen, maar we bieden ook zekerheid. Jij hebt controle over welke dagen en uren je beschikbaar bent om bestellingen te bezorgen in Rotterdam. Bij Uber Eats in Rotterdam kun je een aantrekkelijk salaris verdienen. Je salaris kan oplopen tot wel €18,47 bruto per uur, dankzij verschillende bonussen, waaronder:

  • Een bonus van €2,00 per bezorgde bestelling.
  • Een bonus tot wel €1,00 extra voor iedere bestelling die je bezorgd tijdens lunch uren (11:00-14:00) en tijdens diner tot €2,00 uren (17:00-21:00)
sollicitatie

Kun je niet wachten om deel uit te maken van het groene team van Uber Eats? Zie je jezelf al als koerier door de straten van Rotterdam rijden? Solliciteer dan nu! Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bel of whatsapp ons dan even, via whatsapp zijn wij te bereiken op 06-53349872. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Uber Eats in Rotterdam!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in