+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Docent IT Systems & Devices regio Rotterdam Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Metafoor Onderwijs

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 5.740 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Werk als docent IT Systems & Devices en vorm de toekomst van IT-onderwijs. Leer studenten over het installeren van computerservices en veilig softwaregebruik. Gebruik jouw kennis van CCNA, Python en meer om studenten te inspireren. Je werkt op een mbo-school in de regio Rotterdam, waar techniek en innovatie belangrijk zijn. Geniet van goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reiskostenvergoeding en kansen voor persoonlijke ontwikkeling. Wil je meer weten? Lees verder voor het complete beeld!
 

Volledige vacaturetekst

Docent IT Systems & Devices regio Rotterdam
Docent IT systems en devices gezocht in regio Rotterdam. Geef les en vorm de toekomst van IT-onderwijs met je kennis van CCNA, Python en meer. Begin direct, fulltime. 

Wat ga je doen als docent IT Systems & Devices

Als docent IT Systems en Devices, ben je op zoek naar een functie waarin je een belangrijke invloed kunt uitoefenen op de toekomst van technologieonderwijs? Ben je altijd up-to-date met de nieuwste IT-ontwikkelingen en vind je het een uitdaging om kennis enthousiast over te brengen? Heb je affiniteit of ervaring met project gestuurd onderwijs en-werken, evenals algemene IT-kennis en-vaardigeden zoals CCNA, Scripting, Python, en meer? 

Tijdens de opleiding leer je de studenten als docent IT systems en Devices hoe ze computerservices via het internet kunnen installeren en integreren. Je onderwijst de studenten over het leveren van opslag, servers, database en netwerkfuncties via de Cloud, en hoe ze software veilig van het internet kunnen downloaden en installeren. 

De kennis uit theorielessen pas je direct toe in de praktijk, bijvoorbeeld door het beantwoorden van gebruikersvragen en het adviseren over het veilige gebruik van computers met Windows OS en Linux. 

Je verzorgd onderwijs aan studenten op het mbo, niveau 3 en 4, in het 1e, 2e, en 3e leerjaar. Je focus zal liggen op vijf kernactiviteiten. o.a. Ondersteunen van gebruikers, beheren van de infrastructuur, beheren van applicaties, ontwikkelen van digitale informatievoorzieningen en controleren van de security.

Voor deze vacature als docent IT systems en Devices, zoeken wij een docent voor een volledige aanstelling tussen de 32 uur en 40 uur met een dienstverband van minimaal één jaar, beginnend per direct. De werklocatie is in regio Rotterdam, waar technisch vakmanschap, lef en innovatie diep geworteld zijn. 

Als deze vacature docent IT systems en Devices jou aanspreekt en past bij jouw professionele ambities, waarbij je graag een essentiële rol speelt in het opleiden van de volgende generatie IT-Professionals, dan horen we graag van jou. Samen kunnen we een verschil maken in de levens van onze studenten. 


De docent die wij zoeken:
  • Heeft een tweedegraads bevoegdheid o.a. in Informatica of technische informatica, of bereidheid tot het volgen van een lerarenopleiding  of een afgeronde relevante IT-gerelateerd hbo-opleiding,
  • Met drie jaar relevante werkervaring en een pedagogische didactisch getuigschrift. 
  • Is vaardig in het aansturen van leerprocessen, het toepassem van pedagogisch-didactisch werkvormen, het coachen van studenten.
Waar ga je werken?
Je gaat werken bij de grootste mbo-school voor technische beroepsonderwijs in regio Rotterdam. Met meer dan 1700 studenten over drie locaties biedt cursussen, trainingen aan zowel jongeren als volwassenen. Er is parkeergelegenheid voor auto's, fietsen en scooters beschikbaar. In de kantine kan tijdens pauzes gegeten en gedronken worden. De locatie is goed bereikbaar met de watertaxi, de bus en eigen vervoer. 

Werken via Metafoor Onderwijs
Via Metafoor Onderwijs vind je de leukste banen of opdrachten in het mbo. We werken samen met scholen in de regio's Rotterdam, Den Haag, Leiden, Almere, Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Arnhem, Breda en Zwolle. 

Ben je op zoek naar een tijdelijke vervangingsbaan, een opdracht als zzp'er of een baan met uitzicht op vast? Wij denken graag met je mee en laten je kennismaken met de scholen in ons netwerk. Meer weten? Neem een kijkje op de pagina voor docenten en ontdek wat Metafoor kan betekenen in jouw zoektocht.


Wij bieden:
  • Een waardevolle baan in de regio Rotterdam
  • Een contract voor ten minste 32 uur of 40 uur op basis van uitzenden
  • Inschaling in de LB- of LC schaal van de cao mbo met een maximum van €5.740 bruto per maand bij fulltime
  • Reiskostenvergoeding van €0,23 cent per km, maximaal 80 km per dag
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 30 vakantiedagen en een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen door het volgen van trainingen en Webinars. 
Vragen over deze vacature?
Wil je meer weten over deze vacature docent IT Systems en Devices of heb je nog vragen? Stuur dan jouw vraag, bij voorkeur samen met jouw cv. naar Neda Nurian
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in