+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Beveiligingsmonteur Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

FlexxGroup

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 39 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 p/m

Vacature in het kort

In deze functie draait alles om veiligheid. Je gaat aan de slag als beveiligingsmonteur en zorgt ervoor dat klanten zich geen zorgen hoeven te maken over hun eigendommen. Je werkt in een team dat waarde hecht aan jouw groei en ontwikkeling. Er is ruimte voor het volgen van opleidingen en cursussen. Je krijgt een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder een bedrijfsauto, smartphone en iPad. Ook is er aandacht voor een goede balans tussen werk en plezier. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Samenvatting
Jouw motto is 'Safety first'. Je bent op zoek naar een dynamische functie met diverse taken die een grote mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid vereisen. Klantvriendelijkheid en servicegerichtheid zijn jouw handelsmerk. Jij bent de persoon die de klant geruststelt. Door jouw inzet kunnen zij erop vertrouwen dat hun eigendommen en bezittingen veilig zijn.

Functieomschrijving

Als beveiligingsmonteur ben jij een voorstander van veiligheid in al zijn facetten. Je bent op zoek naar een veelzijdige baan met verschillende verantwoordelijkheden en een grote mate van zelfstandigheid. Klantvriendelijkheid en servicegerichtheid zijn jou op het lijf geschreven. Jouw taak is om de klant te ontzorgen en ervoor te zorgen dat hun eigendommen en bezittingen goed beveiligd zijn.


Over het bedrijf

De opdrachtgever is een toonaangevend elektrotechnisch installatiebedrijf met meer dan 85 jaar ervaring. Het specialisme omvat onder andere verlichtingssystemen, gebouwautomatisering, (brand)beveiliging, en data- en telecomoplossingen. Met de 24/7 storingsdienst en gekwalificeerde inspecteurs bieden zij een totaalpakket aan de diverse klantenkring, variërend van scholen en ziekenhuizen tot kantoren en musea. Ontzorging staat centraal, niet alleen voor de klanten maar ook voor jou en je collega's. Ben jij klaar om deel uit te maken van het team?


Wat we vragen

Idealiter heb je enkele jaren ervaring met beveiligingssystemen en een diploma MBV of TBV. Een diploma of basiskennis van Elektrotechniek is vereist, evenals een rijbewijs B vanwege het veelvuldige klantbezoek en het transport van gereedschap en apparatuur. Daarnaast dien je in het bezit te zijn van een geldige verklaring van betrouwbaarheid, een Verklaring omtrent Gedrag en een geldig VCA-certificaat. Kennis van beveiligings- en brandmeldinstallaties van Siemens, Hertek, Protec, Aritech en Honeywell is een pre, maar geen vereiste. Deze kennis kun je tijdens je werk snel verwerven.


Wat we bieden

Wij bieden een stimulerende werkomgeving waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. 
Wil je een gerichte opleiding of cursus volgen? Dat juichen we toe. Daarnaast bieden wij:

  • Een marktconform salaris, afgestemd op jouw kennis en ervaring.
  • Een fulltime functie van 39 uur per week.
  • Ruimte voor eigen initiatief en de mogelijkheid om aan uitdagende projecten te werken voor diverse opdrachtgevers.
  • Een bedrijfsauto, smartphone en iPad.
  • Een goed geregeld pensioen.
  • Mogelijkheden voor verdere professionele ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.
  • Wij vinden het belangrijk dat je geniet van je werk, daarom stimuleren we een goede balans tussen werk en plezier.
Overige informatie

Hebben wij jouw interesse weten te trekken? Solliciteer vandaag nog en binnen één werkdag na jouw sollicitatie word je gebeld door één van onze collega's. Wij plannen een kennismakingsgesprek met jou in wanneer het jou uitkomt. Samen zullen we kijken naar de mogelijkheden!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in