+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

(Ambtelijk) Secretaris / Secretaresse Ondernemingsraad Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Stichting voor Educatie en Beroepsonderwijs Zadkine

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Stichting voor Educatie en Beroepsonderwijs Zadkine

Gevraagd

  • 36 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.740 - € 4.069 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Als ambtelijk secretaris van de Ondernemingsraad ben je de drijvende kracht achter de schermen. Je helpt de Ondernemingsraad door te zorgen dat alles soepel verloopt. Je geeft advies en zorgt voor de juiste ondersteuning. Je werk is zelfstandig en uitdagend, met de kans om te groeien door een online leerplatform. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

(Ambtelijk) Secretaris / Secretaresse Ondernemingsraad
Als ambtelijk secretaris ben je de motor op de achtergrond: je zorgt ervoor dat alles loopt binnen het veld van activiteiten van de Ondernemingsraad en helpt daarmee de Ondernemingsraad in positie te komen én te blijven. Jouw ondersteuning is zowel inhoudelijk als procesmatig en geeft daarbij gevraagd en ongevraagd advies.

Dit bieden we jou
  • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.740,- en € 4.069,- (carrièrepatroon 8 van de CAO mbo) op basis van een fulltime (36,86 uur) aanstelling;
  • 30 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering;
  • Stoelmassages, gratis fruit en natuurlijk de RotterdamPas;
  • De mogelijkheid om compensatieverlof op te bouwen;
  • Pensioenverzekering via ABP, (betaald) ouderschapsverlof, tegemoetkoming in je ziektekostenverzekering en aanvullende zorgverzekering;
  • Een zelfstandige functie met veel uitdaging;
  • Een online leer- en ontwikkelplatform speciaal voor jou. Zodat jij kunt investeren in je loopbaan en persoonlijke ontwikkeling.
Wat ga je doen
  • Je adviseert de Ondernemingsraad over de status van voorgelegde stukken en zijn formele bevoegdheden. - Je zorgt voor de voorbereiding, verslaglegging en opvolging van de acties en besluiten uit de ondernemingsraadvergaderingen. - Je verzamelt, interpreteert en deelt informatie met betrekking tot ontwikkelingen op het gebied van medezeggenschap. - Je bent de rechterhand van de ondernemingsraad en werkt nauw samen met de voorzitter en de plaatsvervangend voorzitter van de ondernemingsraad en rapporteert aan de voorzitter van de ondernemingsraad. - Je onderhoudt de noodzakelijke interne en externe functionele contacten. - In overleg met de voorzitter ben je (mede)verantwoordelijk voor de voorbereiding van de agenda van overlegvergaderingen met het College van Bestuur en voor behandelvoorstellen voor de geagendeerde onderwerpen. - Je zorgt voor de verslaglegging, stelt de actiepuntenlijst op en bewaakt de tijdige afdoening van de acties en besluiten van de overlegvergadering. - Je beheert het archief van de ondernemingsraad en zorgt dat deze toegankelijk is.
Aangezien de aanleiding van de vacature verband houdt met ziektevervanging, zal de focus in de functie liggen bij de taken van notuleren, organiseren en voorbereiden van de vergaderingen én de organisatie van de verkiezingen, welke in mei 2024 georganiseerd dienen te worden. Ga jij bijdragen aan het succesvol organiseren van onze verkiezingen? Wij nodigen je van harte uit voor een kennismaking en het verkennen van de mogelijkheden hoe samen te werken.

Wat breng je mee
Jij hebt een afgeronde opleiding op minimaal mbo niveau op secretarieel gebied; - Jij hebt kennis van en minimaal 5 jaar ervaring met ondersteunende werkzaamheden bij voorkeur voor een Ondernemingsraad; - Inzicht in organisatorische en functionele verhoudingen; - Je weet hoe je omgaat met vertrouwelijke informatie en bent integer; - Je fungeert als aanspreekpunt en vraagbaak; - Jij bent energiek en proactief; - Je bent representatief en het visitekaartje van de Ondernemingsraad.

Jouw team: De Ondernemingsraad
De ondernemingsraad werkt middels een effectieve structuur met een plenaire raad bestaande uit dertien leden en een vijftal commissies: Personeel & Arbo, Financiën & Huisvesting, Onderwijs & Organisatie, VAVO en Techniek College Rotterdam. Deze commissies onderhouden het contact met de stafdiensten en directeuren/teams, waarna ze dossiers voorbereiden en dan een preadvies geven aan de plenaire raad. Zo kan ieder lid zich snel in de relevante materie verdiepen.

Dit is Zadkine
Wij zijn Zadkine, een opleider voor middelbaar beroepsonderwijs in de regio Rotterdam. Wij willen bijdragen aan het geluk van onze ruim 17.000 studenten, door ze de grootste kans op succes te bieden bij hun vervolgstap naar een baan of vervolgopleiding. We bieden een veelzijdig aanbod aan beroepsopleidingen en cursussen, gericht op de ambities, interesses, talenten én groeipotentie van onze studenten. Ons aanbod richt zich op de ambities, interesses en talenten van onze studenten én op de actuele en toekomstige vraag van de arbeidsmarkt. We ondersteunen studenten bij hun persoonlijke ontwikkeling en trekken daarbij samen op met bedrijven en overheidsinstellingen in de regio.

Kom je bij ons werken?
Word jij enthousiast van deze vacature? We zijn benieuwd naar jou.
Stuur jouw sollicitatie uiterlijk 6 mei via de button.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met John Broer, voorzitter Ondernemingsraad, 06-22755910.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Medewerkers in dienst van Zadkine hebben voorrang. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. We doen eventueel een referentiecheck. Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vereist.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in