+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Leerling Elektromonteur Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maintec

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maintec

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 1.200 - € 2.200 p/m

Vacature in het kort

Hou je van techniek en wil je leren en werken tegelijk? Dan is onze BBL-opleiding tot elektromonteur perfect voor jou! Je gaat aan de slag in een familiebedrijf in Rotterdam en krijgt een goed salaris. Je werkt met leuke collega's en leert veel over het onderhouden en repareren van verschillende machines. Ook ga je naar school voor je opleiding. Je krijgt persoonlijke begeleiding en alle kosten voor school en boeken worden betaald. Plus, je hebt drie jaar lang een baan. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een echte techneut met een passie voor dienstverlening? Dan is het BBL opleidingstraject tot elektromonteur, waarbij je als onderhoudsmonteur aan de slag gaat in Rotterdam, jou op het lijf geschreven! Duik in dit avontuur met Maintec aan je zijde en verdien direct een aantrekkelijk salaris. Lees verder en ontdek de wereld van werken én leren!


Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag bij een gezellig familiebedrijf met een eigen werkplaats in de omgeving van Rotterdam. Je werkt samen met een hechte groep collega's en klimt regelmatig naar grote hoogten voor bijvoorbeeld keuringen aan hef- en hijsmiddelen. Naarmate je verder komt in je opleiding, bezoek je zelfstandig klanten voor onderhoud, reparaties en keuringen aan diverse apparatuur en installaties. Natuurlijk ga je dan op pad met een werkbus gevuld met goed gereedschap!


Wat ga je doen?

Als elektromonteur speel je een cruciale rol in het operationele succes van verschillende organisaties. Je bent namelijk verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van een breed scala aan elektrisch gedreven machines en installaties bij verschillende klanten in de industrie. Geen dag is hetzelfde: van het verhelpen van storingen tot het uitvoeren van preventief onderhoud, jij staat altijd paraat om klanten te helpen en hun productieprocessen soepel te laten verlopen.

Naast je werk ga je één dag per week naar school waar je de opleiding tot elektromonteur op niveau-3 volgt in BBL-variant. Hier krijg je naast praktijklessen ook theorie en volg je de algemene vakken Nederlands, rekenen en loonbaan & burgerschap.


Wat verwachten wij van jou?

Met jouw scherp oog voor detail en vooruitstrevende geest ben jij altijd een paar stappen vooruit. Veiligheid staat bij jou voorop en je rust niet voordat de technische uitdaging van de dag is opgelost. Techniek zit in je DNA en je geniet van het verlenen van service en het oplossen van storingen bij verschillende klanten. Samenwerken met collega's is voor jou vanzelfsprekend en hoogtes schrikken jou niet af. Daarnaast ben je in het bezit van een autorijbewijs.

Klinkt dit als jouw ideale leer-werkplek? Dan is dit BBL-opleidingstraject tot elektromonteur op niveau-3 precies wat je zoekt! Solliciteer vandaag nog en wie weet sta je binnenkort op grote hoogte, te schitteren in de grote werkplaats of binnen de industrie van Rotterdam.


Wat kun je van ons verwachten

💰 Een salaris tussen € 1200,- en € 2200,- bruto per maand, afhankelijk van je leeftijd;

📚 Geen kosten voor school- en boekengeld want die zijn voor Maintec;

🌴 Doorbetaalde vakantiedagen en vakantiegeld;

📜 Een contract voor de duur van de opleiding, dus drie jaar lang zekerheid;

👥 Persoonlijke begeleiding van toegewijde leermeesters en een vaste coach vanuit Maintec, zodat jij zeker weten je diploma behaalt!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in