+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Engineer Werktuigbouwkunde (Medior) Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

AXS Techniek

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 5.000 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van geavanceerde mechatronische producten als Mechanical Engineer, waar je actief bijdraagt aan de verbetering van hoogwaardige producten. Geniet van een competitief salaris, flexibele thuiswerkopties en de kans om te werken aan innovatieve projecten binnen een hecht team. Jouw rol omvat het vertalen van gebruikerseisen naar technische specificaties, het ontwikkelen van concepten en het optimaliseren van productiemethoden. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Ben je geïnteresseerd in een rol waarbij je nauw betrokken bent bij het optimaliseren van geavanceerde mechatronische producten? Dan is de functie van Mechanical Engineer binnen onze R&D afdeling wellicht iets voor jou!

✓ Voortdurend streven naar de verbetering van hoogwaardige producten.

✓ Als Mechanical Development Engineer kun je rekenen op een salaris tussen de €4.000,- en €5.000,- bruto per maand, gebaseerd op een 40-urige werkweek.

✓ Flexibele mogelijkheden om ook vanuit huis te werken, indien gewenst.

✓ Voel je dat dit aansluit bij jouw interesses? Aarzel dan niet en solliciteer direct!


wat ga je doen?

Onze organisatie is toegewijd aan het ontwikkelen en vervaardigen van mechatronische producten met wereldwijde export. Na de ontwikkelingsfase gaan de producten in productie. Input vanuit de productie, serviceafdeling en eindgebruikers stelt ons in staat om voortdurende verbeteringen aan te brengen aan ons hoogwaardige product. Deze verbeteringen worden zorgvuldig beoordeeld en prioriteiten worden gesteld, waarbij 'veiligheid voorop' altijd een centraal uitgangspunt is. Daarnaast kunnen verbeteringsinitiatieven gericht zijn op kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en productie-efficiëntie.

  • Je werkt nauw samen met collega's aan innovatie en productverbetering, waarbij je gebruikerseisen vertaalt naar technische specificaties.
  • Je bedenkt nieuwe concepten en zet deze om in functionele modellen.
  • Het ontwikkelen van concepten omvat ook het bouwen en testen van prototypes, waarbij je betrokken bent bij de assemblage en het valideren van de prototypes aan de hand van relevante criteria.
  • Indien nodig voer je berekeningen en simulaties uit.
  • Je bepaalt samen met leveranciers de meest geschikte productiemethode en optimaliseert het ontwerp voor maakbaarheid en kostenefficiëntie.
  • Je documenteert ontwerpen met behulp van technische tekeningen, testrapporten en ontwerpdocumentatie.
  • Daarnaast bied je ondersteuning aan andere afdelingen wanneer het ontwerp de productiefase ingaat.
Waar kom je te werken?

In onze dynamische onderneming focussen we ons op de ontwikkeling van een mechatronisch product met een belangrijke maatschappelijke impact. We dragen bij aan het vergroten van de mobiliteit van individuen in hun eigen huiselijke omgeving. We ontvangen feedback vanuit de productie, de serviceafdeling en eindgebruikers, wat jou waardevolle inzichten geeft om het product verder te optimaliseren. Gevestigd op een goed bereikbare locatie zowel met de auto als het openbaar vervoer, kom je terecht in een hecht en gedreven team van technici, die samen streven naar voortdurende marktleiderschap. Binnen dit team is er een diepgaande expertise op het gebied van mechanica en elektrotechniek. In deze rol ben je direct verantwoordelijk voor rapportage aan de Manager Improvement Engineering.


Wat neem je mee?

We stellen behoorlijke eisen aan je. Een scherp technisch beoordelingsvermogen is nodig, waarbij je altijd de brug slaat tussen optimale engineering en optimale maakbaarheid binnen de vastgestelde doelstellingen. Je bent communicatief sterk en legt gemakkelijk contact, zowel intern als extern. Daarbij ben je positief kritisch, doortastend en praktisch ingesteld als het gaat om het vinden van oplossingen. Je straalt energie uit, hebt een assertieve houding en beschikt over een goed gevoel voor humor.

Daarnaast breng je het volgende mee:

  • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding, bij voorkeur in de richting van werktuigbouw of mechatronica.
  • Meer dan 3 jaar relevante ervaring als mechanical engineer binnen een R&D-afdeling van een technisch productiebedrijf.
  • Ervaring met (kunststof) spuitgieten en kennis van value engineering.
  • Interesse in projectleiderschap, het zelfstandig beheren van projecten en het dragen van verantwoordelijkheid voor planning en coördinatie.
  • Voorkeur voor ervaring in een Lean manufacturing omgeving.
  • Uitstekende beheersing van de Engelse taal.
Wat krijg je?

Uiteraard wordt je inzet binnen deze rol royaal beloond. Dit mag je in elk geval verwachten:

  • Een initiële vergoeding tussen de €4.000,- en €5.000,- bruto per maand, gebaseerd op je eerdere ervaring en leeftijd.

  • Je treedt aan met een contract van één jaar, wat bij goede prestaties wordt omgezet naar een vast contract.

  • De optie om vanuit huis te werken.

  • Oplopend tot 27 vakantiedagen en 13 ADV-dagen per jaar.

  • Bovendien krijg je de vrijheid om je eigen werktijden in te richten.

Spreekt dit je aan? Solliciteer direct of bel naar Mourad op 010 321 9403 of stuur een bericht via Whatsapp naar 06 432 927 71.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in