+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Field Service Engineer Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

LMH engineering

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 p/m

Vacature in het kort

Als Field Service Engineer ben je de specialist in het opstarten en overdragen van tandwielkasten op verschillende locaties. Je lost problemen op, houdt toezicht op processen en geeft advies over onderhoud en upgrades. Je werkt aan het verbeteren van de kwaliteit en veiligheid, en hebt de kans om creatief te zijn in je werk. Goede Engelse communicatie is belangrijk. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Omschrijving
Als Field Service Engineer ben jij dé expert voor het in bedrijf stellen van tandwielkasten op locatie en het overdragen ervan aan klanten. Je rol omvat het oplossen van storingen, het toezicht houden op de opstart, inspectie en inbedrijfstelling van tandwielkasten, evenals het adviseren van klanten over onderhoud, reparaties en mogelijke upgrades. Je bent verantwoordelijk voor het monitoren van de voortgang van het werk, de doorlooptijden en de planning, en je krijgt de kans om creatief te denken en aanvullend werk te implementeren. Sterke communicatieve vaardigheden in het Engels zijn essentieel en veiligheid heeft altijd de hoogste prioriteit. Bovendien krijg je de kans om monteurs en onderaannemers te begeleiden, waarbij je ervoor zorgt dat kwaliteits- en veiligheidsnormen worden nageleefd. Sluit je aan bij het bedrijf en til je carrière in de elektrotechniek naar een hoger niveau!

Baanaanbod
Wat krijg je aangeboden als Field Service Engineer?
  • Salaris tussen €3.500
    •€3.900, afgestemd op de kennis en ervaring die je meebrengt;
  • 27 vakantiedagen en 13 ADV-dagen;
  • Mogelijkheid tot thuiswerken;
  • Telefoon en laptop.

Functie-eisen
Wat wordt er van jou verwacht als Field Service Engineer?
  • Minimaal 5 jaar ervaring als servicemonteur van tandwielkasten, compressoren of soortgelijke roterende apparatuur;
  • MBO 4 in elektrotechniek;
  • Enige ervaring met mechanische schema's en tekeningen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling.

Bedrijfsprofiel
Als Field Service Engineer werk je bij een bedrijf dat toonaangevende, volledig geïntegreerde oplossingen biedt voor operaties, onderhoud, modificatie en asset-integriteit. Dit bedrijf zorgt ervoor dat fabrieken en technische installaties optimaal en veilig functioneren door middel van bouw, onderhoud of verbetering. Vooroplopend in ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie en energietransitie is het bedrijf actief in diverse sectoren, waaronder chemie, industrie, high-tech, voeding, olie & gas en farmaceutica. Met de toewijding om bij te dragen aan een betere wereld werken de collega's aan innovatieve en duurzame projecten in Nederland. Het bedrijf streeft ernaar om de benchmark in de industrie te zijn, geleid door kernwaarden: veiligheid, integriteit, teamwork, klantfocus en vakmanschap.Meer informatie of direct solliciteren?Voor meer informatie over deze vacature of andere mogelijkheden kun je contact met mij opnemen via 0031 1075 427 27 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. Ben je zelf niet geïnteresseerd, maar ken je iemand voor wie deze vacature op maat is gemaakt? Deel deze vacature en maak hem of haar heel blij met deze kans!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in