+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Incassomedewerker Executie Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

FocusOnLegal

Gevraagd

  • 28 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.300 p/m
  • Bonusregeling, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Kom werken bij een groeiend gerechtsdeurwaarderskantoor in Rotterdam! We zoeken een incassomedewerker die klaar is om lopende dossiers aan te pakken en ambtelijke stukken op te stellen. Er zijn kansen om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen. Je werkt op doordeweekse dagen en kunt na je inwerkperiode ook vanuit huis werken. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij graag werken bij een vooraanstaand gerechtsdeurwaarders kantoor in Rotterdam? Heb je ervaring in de gerechtsdeurwaarders/incassobranche? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie
Onze opdrachtgever is een kleinschalig maar ambitieus gerechtsdeurwaarders kantoor, gevestigd in Rotterdam. Wij zijn per direct op zoek naar een incassomedewerker. In deze functie als incassomedewerker behandel je lopende dossiers voor de afdeling executie. Daarnaast ben je zelfstandig in staat om ambtelijke stukken op te stellen en correspondeer je met opdrachtgevers en andere partijen. Je werkt volgens vastgestelde procedures en wet- en regelgeving om ervoor te zorgen dat het incassoproces eerlijk en rechtvaardig verloopt.

Functie-eisen
Voor deze functie zijn we op zoek naar kandidaten die minimaal twee jaar aantoonbare werkervaring hebben in de gerechtsdeurwaarders en/of incassobranche. Daarnaast beschik je over minimaal MBO werk- en denkniveau. Je bent sociaal vaardig en communicatief sterk. Je bent in staat om efficiënt samen te werken met collega’s en bent bereid om als onderdeel van het team je steentje bij te dragen aan het succes van onze opdrachtgever.

Je komt te werken in een bedrijf waar momenteel ongeveer 20 mensen werkzaam zijn. Dit betekent dat de lijnen kort zijn, er een persoonlijke benadering is en de werksfeer prettig. Omdat onze opdrachtgever ambitieus is om te groeien, bied dit volop mogelijkheden voor jou om jezelf verder te ontwikkelen.

Werktijden
Het kantoor is geopend van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren. Binnen deze openingstijden zal in overleg met jou je werkrooster worden bepaald. Je bent minimaal 28 uur per week beschikbaar, je kan maximaal 40 uur per week werken.

Salaris
Als basis-salaris ontvang je tussen de €2.700 en €3.300 bruto per maand. Het exacte salaris is afhankelijk van je opleiding en werkervaring. Dit bedrag is excl. vakantiegeld, pensioenopbouw en bonussen.

Belangrijke informatie
Het kantoor is gevestigd op een locatie in Rotterdam die uitstekend bereikbaar is met eigen vervoer en openbaar vervoer. Na je inwerkperiode is het ook mogelijk om vanuit huis te werken.

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet! Na je sollicitatie nemen we binnen één werkdag telefonisch contact met je op om je sollicitatie te bespreken.
Solliciteren kan door te klikken op de sollicitatie-button op deze pagina. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Jesse van den Berg via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel . Dit nummer kan je ook gebruiken om te solliciteren via WhatsApp. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in