+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Accountmanager industrie Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Technische Unie

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling, Winstdeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van industriële innovatie en efficiency als Accountmanager bij een toonaangevende organisatie. Je speelt een sleutelrol in het uitbouwen van ons industriesegment door het aanbieden van een compleet pakket aan producten en diensten. Met jouw passie voor consultative selling en het bouwen van duurzame relaties, draag je bij aan de groei van onze snelst groeiende business line. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Binnen industrie draait het, zoals jij weet, om betrouwbaarheid, innovatie en efficiency. Maar ook energiezuinig produceren en smart Industry staan hoog op de agenda van industriële bedrijven. Als Accountmanager bij Technische Unie biedt je klanten een compleet pakket aan producten en diensten voor OEM, MRO, paneelbouw, maritieme industrie, voedingsindustrie, etc.

Jij krijgt dan ook energie van het bouwen aan relaties, het projectmatige werk, de acquisitie die je doet en ‘consultative selling’. Industrie staat centraal in onze strategie en is de snelst groeiende business line binnen de organisatie. Jij spreekt de taal van onze industrieklanten en helpt bij het uitbouwen van ons industriesegment.


Dit ga je doen

Als het gaat om naamsbekendheid van Technische Unie binnen de industriële markt, dan kunnen we nog een paar mooie stappen maken. Jij levert daar een essentiële bijdrage aan. Naast het verder ontwikkelen van de relatie met en de verkoop aan bestaande klanten, houd je je ook bezig met uitbreiding van je portefeuille.

De klantwens staat voorop. Met je kennis van de allernieuwste trends, ontwikkelingen en productinnovaties, stap je proactief af op bestaande relaties en prospects. Dit doe je zowel tijdens persoonlijke afspraken als digitaal. Je denkt oplossingsgericht mee om te zorgen voor meer efficiëntie en effectievere werkprocessen, niet alleen door de producten die je levert, maar ook door bijvoorbeeld efficiëntere bestel- en materiaalstromen.

In je klantcontact schakel je moeiteloos met engineers, inkopers, maintenance en directie. Intern spar je vaak met de product specialisten, commerciële binnendienst en de regio manager industrie. Je rapporteert aan de manager van je verkoopkantoor en werkt nauw samen met de business manager industrie. 

Bekijk de korte video over de Beurs Smart Industry



Gevraagd

Heb jij het in je?

Jij hebt lef, durf en aanpassingsvermogen. Met de wil om te leren haal je het beste uit jezelf en zet je alles op alles om uitdagingen te realiseren. Samen met 2.300 collega’s door heel Nederland stroop je je mouwen op en ga je voor kansrijke ideeën en oplossingen. Nederland mooier, slimmer en duurzamer maken is onze ambitie en daar hebben we jouw hulp voor nodig.

Technische Unie is marktleider, dé grootste technische groothandel van Nederland en heeft de grootste B2B webshop van Nederland. Wij verkopen meer dan 2,3 miljoen artikelen en op maat gemaakte diensten en pakketten. Ontdek alle geheimen van Technische Unie en wordt onderdeel van een ambitieus bedrijf om de groenste kennis- en distributiepartner te worden.

Heb jij het in je om bij Technische Unie te werken? En wil je meer over ons weten? Solliciteer dan vandaag nog!


Dit breng je mee
  • HBO opleidingsniveau en altijd in ontwikkeling
  • Het is een pré als je kennis hebt van het marktsegment industrie (OEM/MRO) en relevante werkervaring hebt in een technisch commerciële functie
  • Je bent commercieel gedreven, klant- en resultaatgericht en bouwt graag aan een goede relatie
  • Bij voorkeur woon je in de regio Rotterdam, dat wordt je werk gebied.


Aanbod

Jouw ontwikkeling, gezondheid en veiligheid staan centraal. Als Top Employer bieden we veel goede arbeidsvoorwaarden zoals:

Maximaal 40 verlofdagen voor goede werk/privé balans

Winstdeling, aankoop personeelsobligaties mogelijk (vaste rente) en goede pensioenregeling

Leaseauto, Laptop en iPhone

Veel ontwikkelmogelijkheden via opleidingen, trainingen en workshops op maat

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in