+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Field Service Engineer (Scheepsbouw) Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

LMH engineering

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.533 - € 4.366 p/m
  • 13e maand

Vacature in het kort

Stap in de wereld van scheepsbouw als Field Service Engineer en word de expert die zorgt voor de beste prestaties van scheepssystemen. Je reist veel, zowel nationaal als internationaal, en werkt met verschillende teams. Dit is jouw kans om te groeien, te leren en te werken aan unieke projecten. Je krijgt een goed salaris en extra voordelen zoals een bedrijfsauto, laptop, en mobiele telefoon. Ook is er ruimte voor jouw ontwikkeling en werk je in een fijne sfeer. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Omschrijving
Als Field Service Engineer gespecialiseerd in scheepsbouw ben je de spil in het optimaliseren van de prestaties en betrouwbaarheid van scheepssystemen. Duik diep in de kern van maritieme innovatie en neem uitdagingen aan die variëren van de inbedrijfstelling, onderhoud en service van scheepssystemen zoals schroefasafdichtingen, waterbehandelingssystemen, tot de nauwkeurige kalibratie van diverse meetinstrumenten. Jouw expertise is essentieel voor het diagnosticeren van technische uitdagingen, het bedenken van innovatieve oplossingen en het uitvoeren van grondige systeemcontroles om een onberispelijke prestatie te garanderen.
Deze dynamische rol brengt je over de hele wereld, met nationale en internationale reizen 3 tot 4 dagen per week. Je dompelt jezelf onder in diverse culturen en omgevingen, werkt samen met multidisciplinaire teams en grijpt de kans voor voortdurende training en persoonlijke groei. Als een baken van technische deskundigheid en klantgerichtheid, bouw je sterke relaties op met scheepswerveneigenaren, kapiteins van luxe jachten en maritieme liefhebbers, en word je hun vertrouwde adviseur voor alles wat met scheepssystemen te maken heeft.

Baanaanbod
Als Field Service Engineer ben je niet alleen cruciaal voor de scheepsbouwinnovatie, maar profiteer je ook van een aantrekkelijk pakket aan voordelen:
  • Salaris: €3.533 tot €4.366 per maand
  • Vakantiedagen: 25 dagen
  • Aanvullende voordelen:
    • Bedrijfsauto, laptop en mobiele telefoon
    • Toegang tot een pensioenfonds
    • 13e maand salaris en jaarlijkse bonus
    • Volledig uitgeruste bedrijfsbus (of de keuze tussen een bedrijfsauto en bus)
    • Kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
    • Vrijheid, onafhankelijkheid en een prettige werksfeer

Functie-eisen
Als Field Service Engineer in de scheepsbouw wordt het volgende van je verwacht:
  • Minimaal een MBO technische opleiding; achtergrond in elektrotechniek is een pré
  • Vaardigheid in Nederlands en Engels
  • Bekendheid met scheepsbouwprocessen en -apparatuur
  • Oplossingsgericht, flexibel en nauwkeurig
  • Moet toestemming hebben om in de EU te wonen en te werken

Bedrijfsprofiel
Stap in het hart van de bruisende haven van Rotterdam met dit bedrijf, een toonaangevende speler in de scheepsbouw en reparatie in de Nederlandse, Belgische en bredere Europese markten. Als exclusieve vertegenwoordiger van vele internationale merken bieden zij eersteklas service aan grote scheepswerven en eigenaren van luxe jachten. De volledig uitgeruste werkplaats van het bedrijf is in staat om alles aan te pakken, van pomprevisies tot nauwkeurige kalibraties, allemaal volgens de nieuwste industriestandaarden.
Wat dit bedrijf onderscheidt, is hun toewijding aan innovatie en uitmuntendheid in scheepsbouw. Ze staan aan de voorhoede van het ontwikkelen van geavanceerde scheepssystemen en zijn altijd op zoek naar getalenteerde individuen om zich bij hun dynamische team aan te sluiten. Het bedrijf waardeert zijn medewerkers als onderdeel van de familie en promoot een zorgzame en ondersteunende werkomgeving waar iedereen voor elkaar zorgt. Regelmatige training wordt geboden op basis van de behoeften van het team of individuele wensen, en het bedrijf organiseert vaak teambuildingactiviteiten om de banden en kameraadschap te versterken.
Bovendien biedt deel uitmaken van dit team unieke kansen om te werken aan baanbrekende projecten, samen te werken met topmaritieme ingenieurs en voorop te lopen in de vooruitgang van de maritieme industrie. Als je gepassioneerd bent over schepen, innovatie en het maken van een verschil in de maritieme wereld, is dit de perfecte plek voor jou! Voor meer details over deze vacature of voor andere mogelijkheden kun je contact met mij opnemen via 0031 1075 427 27 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. deze functie misschien niet jouw volgende stap, maar ken je iemand voor wie deze vacature perfect zou zijn? Deel deze kans en maak iemand blij met een nieuwe carrièremogelijkheid! LocatieRotterdam
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in