+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Strategisch informatiemanager Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Van Dijk Employment Services

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Tijdelijk contract

Vacature in het kort

Breng het informatiemanagement en de overlegstructuur binnen een hoogheemraadschap in Zuid-Holland in kaart, maak analyses en adviseer over verbeterpunten. Als strategisch informatiemanager geef je advies aan het management en de directie. Je speelt een sleutelrol in de samenwerking met verschillende afdelingen en bent accounthouder voor een gedeelde I&A-organisatie. Een unieke kans om bij te dragen aan waterbeheer en veiligheid. Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Je brengt het informatiemanagement en de huidige overlegstructuur binnen een hoogheemraadschap in Zuid-Holland in kaart, maakt analyses en adviseert over verbeterpunten.

Waar kom je terecht?
Voor een hoogheemraadschap in Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een strategisch informatiemanager. Deze organisatie zorgt voor droge voeten en voor de kwaliteit van het oppervlaktewater zoals sloten, singels en plassen, de waterhoogte en veilige dijken.

Als informatiemanager geef je strategisch advies aan het management en de directie binnen het werkveld informatiemanagement. Naast die taak kun je ook worden gevraagd voor input voor het programma digitale informatie, een gezamenlijk programma tussen 2 hoogheemraadschappen. Je maakt dan een plan en stuurt de uitvoering daarvan aan.

Wat ga je doen?

  • Je bent verantwoordelijk voor het in kaart brengen, analyseren en duiden van het informatiemanagement binnen de organisatie.
  • Je adviseert over verbeterpunten en implementeert deze ook.
  • Je brengt de huidige overlegstructuur van het informatiemanagement in beeld, geeft advies over verbeterpunten en voert deze door.
  • Je speelt een sleutelrol in de samenwerking met de directie en verschillende afdelingen, afdelingshoofden en de centrale informatiecoördinator.
  • Je bent de accounthouder namens het hoogheemraadschap voor de gedeelde I&A-organisatie, een samenwerking met een ander hoogheemraadschap.
  • Je werkt, waar nodig, mee aan een plan voor het programma digitale transformatie.

Wat breng je mee?

  • Je hebt een afgeronde wo-opleiding, bij voorkeur in informatiemanagement, -technologie of een vergelijkbaar vakgebied.
  • Je hebt ervaring met strategisch en analytisch adviseren.
  • Je hebt ervaring met het creëren van draagvlak met verschillende belangen.
  • Je hebt ervaring in het leiden van organisatiebrede (ICT-)projecten en programma’s.
  • Je hebt ervaring binnen een bestuurlijk-sensitieve organisatie.

Kenmerken
Fulltime: 36 uur
Looptijd: per maandag 20 mei voor 12 maanden, met een optie tot verlenging
Locatie: Zuid-Holland
Gesprek: vrijdag 10 mei 2024



Gevraagd

-



Aanbod

Sollicitatieprocedure

Solliciteer nu!
Spreekt deze opdracht je aan? Stuur dan je cv vóór dinsdag 7 mei 12.00 uur. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met een van onze consultants Guido Lamet of Axel Gelens, bel 078-654 90 60. Referentienummer 240397.

Waarom kiezen voor Van Dijk?
Wij werken aan de mooiste projecten in de ruimtelijke ordening en infrastructuur door heel Nederland. Dit doen we samen met de rijksoverheid, provincies, gemeenten, waterschappen en andere (semi)overheden. Bij ons heb je een zeer grote kans dat je op het juiste project terechtkomt, want we luisteren naar wat jij wilt en waar de opdrachtgever echt naar op zoek is. Je ervaart onze kernwaarden Betrouwbaar: we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen, Professioneel: we maken verwachtingen waar en Betrokken: we hebben aandacht voor je.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in