+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Junior Toezichthouder en Handhaver VTH (Vergunningverlening, Toezicht & Handhaving) Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.300 - € 4.500 p/m

Vacature in het kort

Als Junior Toezichthouder en Handhaver speel je een essentiële rol in het handhaven van wet- en regelgeving in de buitenruimte. Je werkt samen met een team van gedreven professionals en wordt betrokken bij projecten die direct bijdragen aan de ontwikkeling van je expertise, zoals de Omgevingswet en de Wet Kwaliteitsborging. Geniet van zelfstandigheid, een collegiale werksfeer en de kans om je snel te ontwikkelen in een ondersteunende omgeving. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Als Junior Toezichthouder en Handhaver binnen het team Vergunningverlening, Toezicht & Handhaving (VTH) krijg je een boeiende functie. Je houdt toezicht op vergunningen en wet- en regelgeving in de buitenruimte. Dit doe je samen met ervaren collega’s en andere toezichthouders. Je controleert en toetst of vergunningen voldoen aan de gestelde eisen. Daarnaast word je betrokken bij projecten gerelateerd aan de nieuwe Omgevingswet en de Wet Kwaliteitsborging (WKB). Onder begeleiding van ervaren toezichthouders ontwikkel je je tot een volwaardige medewerker binnen dit domein.


Functie eisen
  • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding in de juiste richting (bouwkunde, ruimtelijke ordening of een juridische opleiding).
  • Je bent gemotiveerd om te werken bij de gemeente.
  • Durf om te adviseren en kunt goed communiceren met mensen.
  • Je hebt een eigen mening en deelt deze met anderen.
  • Enige kennis van de Omgevingswet en de Wet Kwaliteitsborging is een pré.
Over het bedrijf

Bij deze gemeente vormen ze een hecht team dat zich inzet voor onze inwoners en bedrijven. Het Buitenruimte-team waarin je komt te werken, bestaat uit ongeveer 40 gemotiveerde professionals. Dit team is opgedeeld in twee clusters: het Cluster Beheer Openbare Ruimte (BOR) en het Cluster Vergunningverlening, Toezicht & Handhaving (VTH).

Wat kun je verwachten als Junior Toezichthouder en Handhaver VTH binnen dit team?

  1. Zelfstandigheid en Vrijheid: Als junior-toezichthouder binnen het VTH-cluster krijg je een zelfstandige functie. Je hebt de vrijheid om je eigen verantwoordelijkheden te nemen en initiatief te tonen. Natuurlijk staan ze altijd klaar om je te ondersteunen en te begeleiden.
  2. Korte Lijnen en Snel Schakelen: Ze geloven in efficiëntie en effectiviteit. Daarom hebben ze korte communicatielijnen en kun je snel schakelen met collega’s en andere teams. Zo kunnen we samen de beste resultaten behalen.
  3. Collegiale Werksfeer: Bij hen heerst een collegiale en positieve sfeer. Ze staan voor elkaar klaar en werken samen aan een veilige en leefbare omgeving voor onze gemeente.
Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Junior Toezichthouder en Handhaver VTH (Vergunningverlening, Toezicht & Handhaving) die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in