+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Omscholing tot pedagogisch medewerker Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bender Groep

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Bender Groep

Gevraagd

  • 16 - 24 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.242 p/m

Vacature in het kort

Dompel jezelf drie maanden lang onder in een avontuurlijke missie om het ultieme bewijs te vinden voor de wereld van kinderopvang. Daarna start je vol enthousiasme bij Bender. Hier is elke dag anders en vol verrassingen. Je gaat naar verschillende kinderopvangorganisaties voor periodes van drie tot negen maanden. Als een held ontdek je nieuwe plekken en groei je in je rol als pedagogisch medewerker. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Drie maanden lang dompel je jezelf onder in een avontuurlijke missie om het ultieme bewijs te bemachtigen dat je toegang geeft tot de volledige wereld van de kinderopvang als pedagogisch medewerker. Na deze periode betreedt je met alle enthousiasme de wondere wereld van de kinderopvang bij Bender, waar afwisseling en verrassing de norm is. Je gaat op ontdekkingsreis van de ene kinderopvangorganisatie naar de andere, voor periodes van drie tot negen maanden. Als een echte held, ga jij ieder avontuur aan. Terwijl je doorgroeit en bloeit in de rol als pedagogisch medewerker.



Gevraagd

  • Heb je een diploma op mbo-niveau dat relevant is voor de kinderopvang, zoals begeleider specifieke doelgroepen, medewerker maatschappelijke zorg, sport en bewegen, cultureel werker. Controleer eenvoudig of jouw diploma geschikt is via . Mocht je twijfelen is het belangrijk om te weten dat jouw opleiding een B2 of A2 classificatie heeft.
  • Ben je dolenthousiast over het werken met kinderen en wil je deze passie verder uitdiepen? Dan is dit jouw kans!
  • Beschik je over een flexibele beschikbaarheid van 16 tot 24 uur per week.
  • Bezit je een rijbewijs B en heb je een eigen auto tot je beschikking.


Aanbod

Ga mee op ons prikkelende zij-instroomavontuur, ontwikkeld is samenwerking met het opleidingsinstituut Kans Kwadraat! Hier start jouw weg naar een betekenisvolle loopbaan in de kinderopvang. Gedurende het traject ontvang je een salaris conform de cao kinderopvang, schaal 5 (max €3242) de trede is afhankelijk van opleiding en werkervaring. Na het behalen van je diploma word je ingeschaald in schaal 6. We bieden volledig georganiseerde en betaalde bijscholing inclusief begeleiden door ervaren professionals. Ook hebben we onze eigen Bender Academie waarmee we investeren in jouw ontwikkeling. Om te beginnen krijg je een jaarcontract met uitzicht op een vast contract na het afronden van de opleiding.



Bedrijfsomschrijving

Bij Bender zijn we meer dan alleen een werkgever, we vormen een team die gedreven wordt om voor elkaar en anderen klaar te staan. We geloven in het belang van echte aandacht en groei en daarom staat jouw ontwikkeling bij ons centraal.

Bij ons krijg je niet alleen een baan, maar ook een toegewijde regiomanager die altijd voor je klaarstaat, zowel in goede als in moeilijke tijden. Deze persoonlijke ondersteuning zorgt ervoor dat jij je gehoord voelt en dat er altijd iemand is die met je meedenkt en je begeleidt op jouw carrière pad.

Daarnaast investeren we actief in jouw groei door middel van onze Bender Academie. Hier krijg je toegang tot een breed aanbod van trainingen en ontwikkelingsmogelijkheden, zodat je je vaardigheden kunt blijven verbeteren en je ambities kunt nastreven.

Bij Bender draait het niet alles om werken; we hechten ook veel waarde aan verbondenheid en plezier. Daarom organiseren we regelmatig regio-uitjes, feesten en borrels waar je je collega’s kunt ontmoeten en nieuwe vriendschappen kunt sluiten.

Kortom, bij Bender word je niet alleen gezien als werknemer, maar als waardevol lid van ons team. Wij staan altijd aan jouw zijde, klaar om je te ondersteunen, te inspireren en te helpen groeien, zowel professioneel als persoonlijk.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in