+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Opzichter Planmatig Onderhoud bij een woningcorporatie in Rotterdam Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

GrijsGroen

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.748 - € 4.727 p/m

Vacature in het kort

Duik in een en inspirerende werkomgeving waar geen dag hetzelfde is als Opzichter Planmatig Onderhoud. Geniet van een marktconform salaris en de kans om in een maatschappelijke organisatie te werken, waar jouw inzet direct bijdraagt aan de volkshuisvestelijke doelen. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Samenvatting

Wij zijn op zoek naar een fulltime (36 uur p.w.) Opzichter Planmatig Onderhoud die onze opdrachtgever kan ondersteunen bij het verwezenlijken van onze volkshuisvestelijke doelstellingen, namelijk het toevoegen van 2.000 woningen binnen de komende 10 jaar.

Beschrijving

Binnen het team vastgoed opereer je in een dynamische en inspirerende omgeving, waar geen dag hetzelfde is. In de rol van opzichter planmatig onderhoud draag je de verantwoordelijkheid voor het plannen en uitvoeren van contract-, planmatig- en groot onderhoud. Je zorgt ervoor dat de toegewezen planmatige- en groot onderhoudsprojecten efficiënt en effectief worden uitgevoerd en opgeleverd, en bewaakt dit proces nauwlettend.

Aanbod
  • Uitdagende functie in een dynamische organisatie
  • Marktconform salaris volgens schaal H conform CAO woondiensten (€ 3.748,- - € 4.727,- op basis van een fulltime dienstverband)
Vereisten
  • Ervaring en bekwaamheid in het voorbereiden en afhandelen van onderhoudsprojecten, van start tot oplevering, met een proactieve houding en allergisch voor een 9-tot-5 mentaliteit.
  • Samenwerking met teamleden is een belangrijke competentie, waarbij je altijd het overzicht behoudt over jouw onderhoudsprojecten.
  • HBO werk- en denkniveau, met kennis van vastgoedonderhoud en enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie.
  • Voorkeur voor het werken in een maatschappelijke organisatie en betrokkenheid bij de ambities van het bedrijf.
  • Sterk in het nemen van initiatieven, met het vermogen om verbetervoorstellen te doen en actiegericht te handelen.
  • Plezier in samenwerken en uitstekende communicatieve vaardigheden, waardoor je gemakkelijk kunt schakelen tussen verschillende gesprekspartners.
Bedrijfsprofiel

De organisatie heeft een rijke geschiedenis van meer dan 35 jaar als specialist in het verstrekken van huisvesting voor ouderen. Ze werken samen met een team van 75 enthousiaste en gedreven collega's, binnen een informele werkcultuur. Momenteel biedt de  woningcorporatie huisvesting aan zo'n 8.000 huishoudens. Een gevoel van thuis creëren voor iedereen is de ambitie!

Sollicitatieprocedure

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Leuk, we komen graag in contact met je. Neem voor meer info contact op met Marvin Tjoe-A-On van GrijsGroen via 06 18588298, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of via deze website en wellicht ben jij binnenkort onderdeel van ons team!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in