+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Logistiek medewerker Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Luba

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Luba

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.400 - € 2.600 p/m

Vacature in het kort

Steek je graag de handen uit de mouwen en werk je graag met zware materialen? Kom dan werken als logistiek medewerker in de maritieme sector. Je gaat aan de slag met het splitsen, persen en testen van grote stroppen. Ook maak je haspels met staalkabels verzendklaar. Je werkt in een team waar een goede sfeer hangt, maar waar ook hard gewerkt wordt. Je moet fysiek fit zijn en Engels spreken. Je krijgt de kans om door te groeien en er zijn toeslagen voor avondwerk. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

Steek jij graag jouw handen uit je mouwen? Jij kan aan de slag als logistiek medewerker bij dit leuke bedrijf in de maritieme sector. Je zorgt ervoor dat grote stroppen worden gesplitst en geperst. Je test de haken en stroppen op hun draagkracht en gaat aan het werk met haspels met staalkabels om ze verzendklaar te maken voor de klanten. Je gaat dus werken met zware materialen. Daarom is het belangrijk dat je fysiek fit bent! Wanneer je nog geen ervaring hebt, maar het in je hebt om deze functie uit te voeren, zal je begeleiding krijgen van de voorman.

Omdat je in de internationale haven spreekt, spreek je in elk geval Engels. Er heerst een gezellige sfeer in het team, maar er wordt wel hard gewerkt. Gelukkig, ben jij niet bang om je handen vuil te maken!

Het betreft een fulltime baan (40 uur) van maandag- vrijdag met werktijden van 07:00-15:30 uur. Bij goed functioneren kun je worden overgenomen door het bedrijf.


Wat wij bieden
  • Toeslagen bij de service avonden
  • Verschillende doorgroeimogelijkheden, je kunt leren wat je wilt en zij begeleiden je hierin
  • Een fijne werkplek bij een bedrijf in de grootste haven van Europa
  • Een salaris van € 2400 tot € 2600.
Wat wij vragen
  • Je bent niet bang om zwaar werk te verrichten
  • Je bent per direct beschikbaar
  • Je wilt graag aan de slag in de haven
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Alleen Engelstalig is ook mogelijk!
  • Je bent in staat om zelf op locatie (op Heijplaat Rotterdam) te komen en beschikt door de locatie over eigen vervoer
Over het bedrijf

Jouw werkgever is een leverancier van staalkabel(stroppen) en andere hef-, hijs-, en verankeringsmaterialen en -diensten voor de maritieme offshore industrie (groothandel). Zij zijn gevestigd op de Heijplaat in Rotterdam en bevinden zich in het havengebied. Het bedrijf maakt deel uit van een grote groep van bedrijven die strategisch gelegen zijn in o.a. Nederland, de VS, Singapore en Qatar. 

Op de locatie in Rotterdam werken zo'n 50 man, waarvan zo'n 20 in de productie. Op deze locatie komen de staalkabels binnen en worden ze gereed gemaakt voor gebruik. Van deze werkgever kun je verwachten dat ze bij het zien van goede inzet, harde werk en flexibiliteit daadwerkelijk in je zullen investeren om door te kunnen groeien binnen het bedrijf.


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in