+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Directeur Transport – Rotterdam / Antwerpen Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Life Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Bonusregeling

Vacature in het kort

We zoeken een Directeur Transport met veel verantwoordelijkheden. Je gaat aan de slag met operationele, commerciële, management- en administratieve taken. Dit is jouw kans om te werken in een bedrijf dat gespecialiseerd is in logistiek en waar jouw kennis en ervaring echt van waarde zijn. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

De functieomschrijving voor de Directeur Transport omvat een breed scala aan verantwoordelijkheden op operationeel, commercieel, management- en administratief gebied. 


Organisatie

Life Recruitment is dé specialist in het werven en selecteren van personeel in de logistieke branche. Door onze jarenlange ervaring in de logistieke branche hebben wij onze kennis, expertise en netwerk dusdanig opgebouwd dat wij uitstekend in staat zijn om de personeelsvraagstukken op te lossen. Wij spreken de taal van onze opdrachtgevers en de kandidaten en weten als geen ander het kaf van het koren te scheiden.


Functie

Operationele Verantwoordelijkheden:

  1. Deelnemen aan de uitvoering van het Transportplan en dit dagelijks monitoren: Dit houdt in dat ervoor gezorgd wordt dat het transportplan effectief wordt uitgevoerd en dat indien nodig aanpassingen worden gemaakt om aan de productievereisten te voldoen.
  2. Zorgen voor soepele operaties: De Directeur is verantwoordelijk voor het dagelijkse toezicht op de operaties en ervoor zorgen dat middelen adequaat worden toegewezen om efficiëntie te handhaven.
  3. Toepassen van regels voor de aankoop van onderaannemers voor wegvervoer: Dit houdt in dat er wordt voldaan aan inkooprichtlijnen bij het uitbesteden van wegtransportdiensten.
  4. Geschillendossiers samenstellen: De Directeur is belast met het documenteren en beheren van eventuele geschillen die zich kunnen voordoen tijdens de operaties.

Managementverantwoordelijkheden:

  1. Ontwikkeling van het lokale klantenbestand: De Directeur is verantwoordelijk voor het uitbreiden van de klantenbasis binnen de aangewezen regio, zowel voor gecombineerd als zuiver wegtransport.
  2. Zorgen voor winstgevendheid en welzijn: Dit houdt in dat er een focus wordt gelegd op winstgevendheid terwijl tegelijkertijd de nadruk wordt gelegd op veiligheid, kwaliteit en het welzijn van medewerkers.
  3. Personeelsbeheer: De Directeur houdt toezicht op de werving, training en prestatiebeheer van medewerkers op verschillende locaties binnen de regio.
  4. Omgaan met disciplinaire zaken: De  Directeur kan disciplinaire procedures initiëren in overleg met de HR-afdeling indien nodig.
  5. Het vertegenwoordigen van het bedrijf: De Directeur fungeert als vertegenwoordiger van het bedrijf bij lokale personeelsvertegenwoordigende instanties en houdt regelmatig vergaderingen met personeelsvertegenwoordigers.
  6. Activiteiten coördineren over meerdere locaties en ervoor zorgen dat er consistentie is in operaties en klantenservice standaarden in de hele regio

Functie-eisen
  1. Significante Ervaring in Operationeel Management: Ervaring in operationeel management binnen het wegtransport, de transportafdeling van een expediteur of een rederij is essentieel. Deze ervaring moet een goed begrip laten zien van operationele processen en procedures binnen de transportsector.

  2. Profiel met Ervaring in het Intermodaal Vervoer Bij voorkeur zou de kandidaat ervaring moeten hebben in zowel weg-, barge en railvervoer.

  3. Ervaring in Landtransport van Maritieme Containers: Ervaring in het beheren van het landtransport van maritieme containers is zeer wenselijk.

  4. Vaardigheden in Mensenmanagement: De kandidaat moet een sterk profiel hebben in mensenmanagement, met ervaring in het beheren van operationele agentschappen en teams binnen de koerierstransportsector. Dit omvat vaardigheden op het gebied van werving, training, prestatiebeheer en ontwikkeling van medewerkers.

  5. Goede kennis van de Franse taal is een MUST

Aanbod

Jaarsalaris : max. € 105k

Bonusregeling: max. 10%

Auto van de zaak

32 vrije dagen


Sollicitatie

Charles Ros +31 (0)10 470 91 90

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in