+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Online Communicatiemedewerker Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Lincks Personal Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13e maand, Laptop, Pensioenregeling, Telefoon v/d zaak

Vacature in het kort

Als Online Communicatiemedewerker speel je een cruciale rol in het verbeteren van het online imago van een internationaal marktleidend bedrijf in de maritieme sector. Je ontwikkelt creatieve content en communicatiematerialen om de online zichtbaarheid te vergroten. Naast het beheren van diverse online kanalen, werk je nauw samen met externe bureaus, organiseer je evenementen en draag je bij aan de marketingstrategie. Een unieke kans om je te ontwikkelen binnen een omgeving. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je doen?

Als Online Communicatiemedewerker ben jij verantwoordelijk voor het online imago van jouw nieuwe werkgever! Deze rol is dan ook cruciaal voor het verbeteren van de online zichtbaarheid en het vergroten van de naamsbekendheid. Dit doe je door creatieve content en pakkende communicatiematerialen te ontwikkelen. Zo draag je ook bij aan het versterken van de klantrelaties en het aantrekken van nieuwe klanten.

Je houdt je bezig met alle social media kanalen en je creëert daarvoor diverse communicatiemiddelen, zoals persberichten, nieuwsbrieven, e-mailcampagnes, LinkedIn posts en advertenties. Uiteraard hebben jullie ook nog een website die up-to-date moet blijven en daar weet jij wel raad mee!

Met jouw kennis van A/B-testen, SEO-optimalisatie, marketingautomatisering, analytics en e-mailmarketing behaal je dagelijks de beste resultaten. Het uitvoeren van het goedgekeurde jaarplan behoort ook tot het takenpakket. Dit omvat onder andere het coördineren en uitvoeren van beursdeelnames en het ontwikkelen van brochures en productdatasheets. 

En er is nog meer! Je onderhoudt de nauwe relaties met externe bureaus waarmee jullie intensief samenwerken. Je bent dan ook betrokken bij het organiseren en plannen van evenementen, het fotograferen van producten & projecten én natuurlijk het bestellen van relatiegeschenken en drukwerk. 

Kortom, als lid van dit team speel je een essentiële rol in het uitdragen van de boodschap en het versterken van de marktpositie.


Wat breng je mee?

Proactief, resultaatgericht en een échte teamplayer. Dat is wie jij bent als Online Communicatiemedewerker bij deze internationale organisatie in de regio Rotterdam! Sterke teksten schrijven? Daar blink jij in uit. Zo zorg jij voor de pakkende en scherpe teksten op de online platformen. Daarnaast krijg jij een dosis energie van nieuwe dingen leren. Daarom verdiep jij je maar al te graag in de maritieme sector. Verder breng je met je mee:

  • Hbo werk- en denkniveau in de richting van online communicatie;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke rol;
  • Een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.
Wat bieden we jou?

Werken met de leukste collega's in regio Rotterdam? Dat kan! Binnen een van oudsher familiebedrijf kom je te werken op een gezellige en hard werkende afdeling waar een echte Rotterdamse mentaliteit heerst. Als Online Communicatiemedewerker kun je dan ook rekenen op verschillende ontwikkelingsmogelijkheden via de academy van jouw nieuwe werkgever. Zo kan jij bijvoorbeeld verder groeien binnen de marketing. Want samen groeien en ambities waarmaken? Dat is waar jullie iedere dag voor gaan!

Verder kun je rekenen op:

  • Een mooi bruto maandsalaris tot €4000, afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt;
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
  • Een goede pensioenregeling waar je 5% zelf betaald;
  • Een 13e maand;
  • Een keuzebudget van 2% van het jaarsalaris, waarbij je kunt kiezen uit extra salaris, vakantiedagen of een aanvulling op je pensioen;
  • De mogelijkheid om in overleg 1 dag in de week vanuit huis te werken;
  • Heb je jezelf het hele jaar niet ziekgemeld? Top! Dan krijg je 2 dagen extra vakantie;
  • Een laptop en telefoon van de zaak;
  • Deelname aan het fietsplan;
  • Leuke uitjes die regelmatig worden gepland door een actieve personeelsvereniging.
Meer over jouw nieuwe werkgever!

Jouw toekomstige werkgever is gevestigd in de regio Rotterdam, heeft een rijke geschiedenis in haar vakgebied én is uitgegroeid tot internationaal marktleider. Ze hebben de engineering, R&D en in- en verkoop in eigen beheer en hun installaties vind je wereldwijd in de maritieme sector terug. Daarnaast hebben ze ook vestigingen op verschillende locaties, zoals Dubai, Singapore en Houston. Een echte wereldorganisatie dus!

Als Online Communicatiemedewerker ga je voor 32, 36 of 40 uur in de week aan de slag in een enthousiast marketing team. Hier werk je nauw samen met 1 andere online communicatiemedewerker. Samen rapporteren jullie aan de marketing manager. Er hangt een Rotterdamse sfeer in de organisatie. Er kan namelijk heerlijk gediscussieerd worden én bij de vrijdagmiddag borrel is het altijd gezellig. Dat de organisatie van oorsprong een familiebedrijf is waar werknemers vaak al langer in dienst zijn, merk je nu nog steeds; iedereen is erg betrokken met elkaar en er heerst een echte teamspirit! 

Wij mogen met Lincks Personal Recruitment voor deze vacature het werving- & selectieproces verzorgen.
Meer weten over wie wij zijn? Bekijk !

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in