+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Projectleider Installatietechniek Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Growing People

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 5.000 p/m
 

Locatie

Rotterdam
 

Vacature in het kort

Zoek je een nieuwe uitdaging in de installatietechniek? We hebben een spannende rol als projectleider in een gloednieuw team. Je krijgt de kans om te groeien door opleidingen. Het bedrijf is informeel en iedereen is belangrijk, ongeacht hun rol. Je werkt aan verschillende projecten en kunt altijd op je team en collega's rekenen. Dit is een kans om te doen wat je leuk vindt en te groeien in je carrière. Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij een brede blik op de installatietechniek en zoek je een uitdagende functie met meer verantwoordelijkheid? In de omgeving Rotterdam zoeken we een projectleider voor een gloednieuw projectteam. Mogelijk is dit jouw nieuwe baan!


Wat krijg ik?
  • Allereerst bieden we jou een bruto maandsalaris tot wel €4700,-. Maar dat is nog niet alles!
  • 25 vakantiedagen + 13 ATV-dagen;
  • Een afwisselende baan met volop mogelijkheden je door middel van een cursus of opleiding verder te bekwamen;
  • Een functie bij een platte organisatie, waar een ons-kent-ons-cultuur hangt en het niet uitmaakt wie je bent en wat voor functie je bekleedt. Je hoort er als medewerker altijd bij.
Waar ga ik werken? 

Je gaat aan de slag bij een groeiend installatiebedrijf dat op dit moment alleen nog gevestigd is in Midden-Brabant, maar binnenkort uitbreidt naar de regio Rotterdam. Met je team verzorg je werktuigbouwkundige installaties in zorg- en appartementencomplexen, zwembaden en kantoorpanden. Hoewel jullie als team elkaar bijstaan, kun je altijd terugvallen op je collega’s in Brabant. Je wordt deel van een organisatie met een informele werksfeer, waar gestimuleerd wordt te doen wat je ambieert en waar altijd doorgroeimogelijkheden zijn in, bijvoorbeeld, een andere functie. 


Wat ga ik doen?

Als projectleider installatietechnieksta je aan het roer van een nieuw projectteam, dat verder bestaat uit een werkvoorbereider, tekenaar, leidinggevend en een zelfstandig monteur. Jij weet als leidinggevende precies wat je team nodig heeft. Je ondersteunt je collega’s en geeft ze het vertrouwen om zelf initiatief te nemen en zich te bekwamen in hun vakgebied. Met jouw kennis en ervaring haal je het beste uit je werk. Dagelijks ben je bezig met:

  • het aansturen van jouw projectteam, dat je met jouw enthousiasme en kennis van werktuigbouwkundige installaties motiveert om het hoogste resultaat te behalen;
  • het opstellen van rapportages op en deze toelichten;
  • het maken van een realistische planning in overleg met je collega's;
  • het bewaken van de project en de planning om ervoor te zorgen dat dit kwalitatief hoog afgewerkt wordt en dat budgetten niet worden overschreden;
  • het beoordelen van de offertes;
  • het aanvragen van de offertes bij de installateur.
Wie zijn jullie?

Bij Growing People zijn we gespecialiseerd in de techniek en helpen we jou graag bij het vinden van de perfecte baan. Onze accountmanagers en recruiters zijn experts in deze sector en hebben nauw contact met onze opdrachtgevers, waardoor we precies weten welke kansen er voor jou zijn.

Wij zijn geen uitzendbureau. Wanneer je bij ons in dienst komt, krijg je een arbeidsovereenkomst met dezelfde arbeidsvoorwaarden als je collega's op de werkvloer. Dat betekent dat je loon gewoon wordt doorbetaald bij ziekte of als we tijdelijk geen opdracht voor je hebben. Bovendien onderhandelen wij namens jou over je arbeidsvoorwaarden, zoals je salaris en eventuele secundaire arbeidsvoorwaarden.

Maar daar houdt het niet op. We blijven graag betrokken bij je ontwikkeling, zowel tijdens als na je dienstverband. Jouw persoonlijke coach zal regelmatig contact met je opnemen om te zien hoe het met je gaat en om mogelijkheden te bespreken om de relatie tussen jou en de opdrachtgever te versterken. En als blijkt dat de opdrachtgever toch niet de perfecte match is, dan gaan we gewoon op zoek naar iets anders voor je. Want bij Growing People staat jouw carrière centraal!


Wat verwachten jullie van mij?
  • Je hebt een werktuigbouwkundige opleiding afgerond;
  • Je hebt kennis van werktuigbouwkundige installaties (luchtbehandeling, koel-, cv- en sanitaire installaties);
  • Je bent communicatief vaardig en beschikt over empathisch vermogen omdat je leiding geeft en nauw samenwerkt met je team;
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel als leider van een projectteam;
  • Je hebt minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie binnen een projectteam.

Indien je ervaring hebt in de techniek, maar de openstaande vacature niet helemaal aansluit bij jouw kwalificaties, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij Growing People streven we ernaar om samen met jou de route te bepalen die leidt tot een functie die écht bij je past.



Bedrijfsomschrijving

Wij zijn specialisten in de techniek en geven je vrijblijvend inzicht in je carrièremogelijkheden in de technische sector. Onze accountmanagers en recruiters kennen de markt op hun duimpje en kunnen jou daarom precies vertellen wat bedrijven jou kunnen bieden. Wij weten wat een bedrijf echt uniek maakt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in