+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving 's-Gravenzande.
Laad meer vacatures

Administratief Medewerker Energie, 2500-3500 bruto, parttime, fulltime, 24-40 uur, We 's-Gravenzande

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Iezie Werkt

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Hou je van een baan waar elke dag anders is? Als Administratief Medewerker Energie ga je aan de slag met het controleren van energiefacturen. Samen met je team zorg je dat fouten worden opgelost en ondernemers niet te veel betalen. Je werk is belangrijk en afwisselend. Je kunt ook andere taken oppakken die bij jou passen. Je helpt klanten, werkt samen met verschillende bedrijven en leert elke dag iets nieuws. Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Word jij enthousiast van een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een probleemoplosser en werk je nauwkeurig? Dan is deze vacature als Administratief Medewerker Energie misschien wel de functie voor jou!

Voor een Westlands bedrijf in de Energieadvies zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker. In deze functie ga jij werken op de afdeling factuurcontrole waar alle energiefacturen worden gecontroleerd. Jij gaat samen met een gezellig team van 3 collega's werken aan één missie: Ondernemers ontzorgen door fouten in facturen op te lossen en ervoor te zorgen dat zij niet onnodig voor kosten komen te staan!

Binnen het bedrijf is er ook genoeg ruimte om te kijken naar jouw eigen kwaliteiten en wensen in de functie. Lijkt het je bijvoorbeeld leuk om wat front- of backoffice taken op te pakken, dan is dit zeker te bespreken.

Wat ga jij doen?
Op de afdeling Factuurcontrole worden jaarlijks zo'n 120.000 facturen van energieleveranciers, meetbedrijven en netbeheerders gecontroleerd. Daarvan bevat zeker 10% van de facturen fouten en deze fouten moeten gecorrigeerd worden. In deze functie zal jij bij deze facturen gaan letten op verbruik, of de tarieven gefactureerd worden zoals afgesproken en het controleren van de jaarafrekeningen. Geen dag is hetzelfde en dat maakt deze functie nou juist zo leuk en afwisselend.

Voorbeelden van werkzaamheden zijn:
  • Diverse uiteenlopende vragen van klanten beantwoorden met betrekking op de facturen;
  • Contact onderhouden met meetbedrijven, netbeheerders en energieleveranciers;
  • Het actief uitvoeren van de factuurcontrole van elke factuur die bij binnenkomt;
  • Regelmatige kennisoverdracht met jouw collega's tijdens het Factuurcontrole overleg.
Het is ook mogelijk om naast jouw rol op de afdeling Factuurcontrole front- of backoffice taken op te pakken. Dit is helemaal afhankelijk van jouw wensen, kwaliteiten en ambitie.

Gevraagd

Wie ben jij?
Jij bent een echte puzzelaar en kan makkelijk verbanden leggen. Daarnaast heb jij affiniteit met cijfers. In deze rol is het belangrijk dat je jouw eigen werkzaamheden en prioriteiten goed kan bewaken. Je bent niet bang om een fout aan te geven bij de facturerende partij, maar jij ontvangt feedback ook met een lach (of een knipoog). Naast hard werken houd jij van gezelligheid en beschik je over een goede dosis humor!

Functie eisen:
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 24 uur
  • Ervaring met Excel is mooi meegenomen, maar geen vereiste
Ervaring in de energiebranche of een soortgelijke functie is niet belangrijk. Wél belangrijk is dat je graag wilt leren.

Aanbod

Dit zoek jij verder in een baan
  • Salaris (gebaseerd op een werkweek van 40 uur): €2500,- en €3500,- bruto per maand.
  • Werktijden: Maandag t/m vrijdag (8 uur), waarbij jouw dag start tussen 07.00 en 09.00 uur.
  • 25 vakantiedagen bij een werkweek van 40 uur
  • Beschikbaar voor 24-40 uur
  • Fijne pensioenregeling: Waarbij dit bedrijf zorg draagt voor een deel hiervan
  • Uitzicht op een vast dienstverband
  • Thuiswerken mogelijk op aanvraag, dus moet jij een keer vanuit huis werken voor een loodgieter, de kids of omdat jouw auto naar de garage is? Dat is hier mogelijk!
Over de organisatie
Onze opdrachtgever uit het Westland adviseert ondernemers over alles wat met energie te maken heeft. Ondernemers hebben vaak geen tijd, zin en verstand van energie, maar dit gezellige en hardwerkende bedrijf wel! Voorbeelden van klanten kunnen zijn: groentekwekerijen, bloementelers, bedrijventerreinen en Mkb'ers. Het bedrijf bestaat uit ± 15 medewerkers die elke dag weer hun uiterste best doen om hun klanten te ontzorgen.

Het is soms rennen en vliegen, maar binnen dit bedrijf is er ook tijd voor lol en waardering. Er zijn leuke bedrijfsuitjes, zoals een trip naar Lissabon voor het 15-jarige bestaan van het bedrijf! Daarnaast vinden zij een borrel op de vrijdag erg leuk en af en toe een pub quiz, spelletjesavond en een gezellige lunch mogen ook niet ontbreken. Binnen dit bedrijf zijn er voldoende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.

Wie is Iezie Werkt?
Iezie Werkt brengt talent en bedrijven samen tot een passende match, waarbij de persoonlijkheid en bedrijfscultuur centraal staan. Via ons netwerk helpen wij jou aan een passende vaste baan (fulltime of parttime).
___
Vragen? Neem voor meer info contact op met Anna Nieburg via telefoon: 0174-405428 of via whatsapp: +31174405428
Bekijk de vacature ook op onze website:
❗❗❗ Indien er binnen 3 werkdagen geen contact met je is opgenomen, kan je er vanuit gaan dat jouw profiel onvoldoende aansluit op de vacature.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in