+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving 's-Heerenberg.
Laad meer vacatures

Operator 's-Heerenberg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.000 - € 3.000 p/m

Vacatureomschrijving

Ben jij een ervaren operator en heb je ervaring in de foodsector? Voor een producent van alcoholische dranken zijn wij op zoek naar een machineoperator die zich verder wil ontwikkelen. Jij bent verantwoordelijke voor een zo optimaal mogelijk productieproces. Op basis van de productieopdrachten ga jij de producten bottelen met de juiste specificaties in de juiste hoeveelheden. Jij bent verantwoordelijk voor het draaiende houden van de productielijn en het ombouwen van de lijn wanneer dit nodig is. Je controleert en registreert de productielijn en zorgt voor het dagelijks onderhoud en reiniging van de machines. De productielijn is jouw verantwoordelijkheid, jij stuurt alles aan en voert alle voorkomende werkzaamheden uit.

Wij bieden:

Wij bieden jou in deze functie: - Een aantrekkelijke fulltime functie in de dagdienst (08:00-16:30 uur). - Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. - Een langdurige baan met mogelijkheid tot een vast dienstverband bij wederzijdse tevredenheid. - Een competitief salaris tussen € 2.000,- en € 3.000,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband, afgestemd op jouw opleiding, kennis en ervaring.

Wij vragen:

Wie zoeken wij? - Zelfstandig, nauwkeurig en hygiënisch werken. - Een groot gevoel van verantwoordelijkheid en resultaatgerichtheid. - Technische bekwaamheid en eerdere ervaring als operator. - Collegialiteit, technisch inzicht en het vermogen om in oplossingen te denken.

Waar ga je werken:

Dit bedrijf is een jong en snelgroeiend bedrijf, gespecialiseerd in de productie van alcoholische dranken. Bij dit bedrijf maak je deel uit van een team van 40 enthousiaste collega's, en ze staan bekend om hun professionaliteit, korte communicatielijnen en informele werksfeer.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in