+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving 's-Heerenberg.
Laad meer vacatures

Laden en lossen 's-Heerenberg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Seesing Flex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Zoek je een baan waar je actief bezig bent? Als logistiek medewerker bij een toonaangevend bedrijf in de logistiek, ga je aan de slag met het laden en lossen van goederen. Je werkt in een team en zorgt ervoor dat alles veilig en efficiënt gebeurt. Ervaring is niet nodig, want we leren je alles wat je moet weten. Je werkt in een omgeving en gebruikt een speciale machine om te helpen. Dit is een kans om te groeien en te werken in een belangrijke sector. Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de logistiek?


Laden en lossen

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever Nunner Logistics B.V., is een toonaangevende leverancier van logistieke diensten. Het bedrijf werd opgericht in 1955 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd in de logistieke sector. De missie is om toonaangevende logistieke oplossingen te bieden die het wereldwijde concurrentievermogen van klanten voortdurend verbeteren, met respect voor mens en planeet. Het bedrijf ondersteund hun klanten bij het behalen van hun doelen. Met hun locatie in 's-Heerenberg, bevindt Nunner Logistics B.V. zich strategisch in het hart van de logistieke activiteit.


Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het efficiënt en veilig verwerken van goederen binnen ons logistieke proces. Je komt te werken in ons magazijn in 's-Heerenberg, waar je nauw samenwerkt met een team van collega's. Je hoofdtaak is het laden en lossen van vrachtwagens. Dit houdt in dat je zorgvuldig de goederen controleert en op de juiste manier in- en uitlaadt. Het is belangrijk dat je fysiek fit bent, aangezien het tillen en verplaatsen van zware goederen bij deze functie hoort. Daarnaast zorg je ervoor dat de goederen op de juiste locatie in het magazijn worden geplaatst. Je maakt gebruik van een EPT, om dit proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Je werkt in een dynamische omgeving waarin snelheid en nauwkeurigheid belangrijk zijn. Daarom is het belangrijk dat je goed kunt werken onder druk en dat je oog voor detail hebt.


Wat vragen wij van jou?

Ervaring is geen vereiste voor deze functie. We bieden interne training en begeleiding om jou de nodige vaardigheden bij te brengen.

  • Je bent fulltime of parttime beschikbaar;
  • EPT certificaat (geen vereiste);
  • je wilt jezelf blijven ontwikkelen;
  • je spreekt Nederlands, Engels of Duits;
  • je vind het leuk om in een hectische omgeving te werken.
Wat bieden wij jou?

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Dan is deze functie bij ons bedrijf in 's-Heerenberg wellicht iets voor jou. Heb je vragen of interesse neem dan contact op met Ineke Eskes via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of Elles van Veen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel 0314-343877. Voor meer informatie over Nunner: Werken bij Nunner | Seesing Flex

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in