+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Sassenheim.
Laad meer vacatures

Saladebereider Sassenheim

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Luba

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Luba

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.650 p/m

Vacature in het kort

Als saladebereider bij een gezellig familiebedrijf maak je verschillende toastsalades met unieke recepten. Je werkt in een team en zorgt dat alle ingrediënten goed gemengd worden. Het werk is in twee ploegen, met toeslagen voor de uren buiten kantooruren. Je krijgt een goed salaris en reiskostenvergoeding. Het bedrijf organiseert leuke activiteiten en er is een goede sfeer. Je voelt je echt gewaardeerd en maakt deel uit van een hecht team. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

Als saladebereider bij dit gezellige familiebedrijf ben je verantwoordelijk voor het bereiden van toastsalades. Elke salade heeft zijn eigen receptuur en bestaat uit een een basissaus met verschillende ingrediënten hieraan toegevoegd. Veel ingrediënten krijg je aangeleverd vanuit een andere afdeling, echter komt het ook voor dat je nog andere ingrediënten uitpakt en voorbewerkt indien nodig. Vervolgens worden deze ingrediënten gemengd met de basissaus in een grote mengbak. Jij zorgt ervoor dat alles correct in de grote mengmachine bij elkaar komt en dat de machine zijn werk kan doen. Sommige ingrediënten voeg je met de hand wel met de hand (boven je macht) toe De machine gaat nu alle producten een tijdje mengen, totdat het product klaar is. De salade en haal je uit de machine en vervoer je naar de volgende afdeling, hierbij is het van groot belang dat het product op de juiste manier uit de mengbak wordt gehaald en deze daarna schoon wordt gemaakt. 

Tot slot, wanneer het product af is zorg jij voor de nodige kwaliteitscontroles en het logistiek opbergen van het product. Doordat er verschillende afdelingen afhankelijk zijn van het product is onderlinge communicatie zeer belangrijk!  

Op deze afdeling werken ze in 2-ploegen. De eerste ploeg begint om 06:00 tot 15:00 uur, de tweede ploeg start om 15:00 en eindigt om 00:00 uur. Hiervoor krijg je uiteraard toeslagen betaald.


Wat wij bieden
  • Een fulltime functie van 40 uur per week; 
  • Werktijden in 2-ploegen van 06:00-15:00 uur en 15:00-00:00 uur; 
  • Een riant salaris gebaseerd op ervaring vanaf € 2650 tot en met € 3130 bv 40 uur exclusief toeslagen;
  • Reiskosten vanaf 0 km; 
Wat wij vragen
  • Fysiek in orde, om het werk uit te kunnen voeren
  • Jij spreekt en schrijft Nederlands en Engels
  • Hebt ervaring met productie of voeding is een pre
  • Bereid om in 2 ploegen te werken
Over het bedrijf

Je werkt voor een echt familiebedrijf dat voedingsmiddelen levert aan grote retail- en horecabedrijven in Nederland. Ze hebben een breed assortiment van brood- en toastsalades, sauzen en vleeswaren, wat jouw werk lekker afwisselend maakt. Je werkt in een leuk team met collega’s. Er wordt aandacht besteed aan gezelligheid, zo is er regelmatig een bedrijfsuitje en lunchen jullie samen in de bedrijfskantine. Ook wordt aan iedere werknemer aandacht besteed. Hierdoor voelt niemand zich een nummer binnen het bedrijf, maar word je echt gehoord! Het brede assortiment salades, sauzen en vleeswaren wordt met name onder private label en in nauwe samenspraak met de opdrachtgever vervaardigd.


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in