+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Sassenheim.
Laad meer vacatures

Timmerman verbouw en onderhoud ziekenhuis – Sassenheim Sassenheim

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Bowers

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Bowers

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.050 - € 3.450 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In het ziekenhuis is geen dag hetzelfde. Als timmerman werk je aan het verplaatsen van de afdeling radiologie. Dit project is uniek, want er is zelfs een nieuw stuk aangebouwd. Je doet niet alleen het constructiewerk, maar ook het af-timmerwerk. Samen met een team zorg je ook voor het dagelijkse onderhoud. Je werkt in een omgeving waar je elke dag nieuwe uitdagingen tegenkomt. Dit werk geeft veel voldoening. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een technisch vaardige timmerman, houd jij van afwisseling en ben jij graag aan het werk op een vaste en unieke locatie? Vind jij het als timmerman juist leuk wanneer er net iets meer van jou gevraagd wordt dan alleen een project afronden. Wil jij met jouw timmerwerk iets bijdragen aan de maatschappij? Dan kom ik graag met jou in contact.
In het ziekenhuis is geen dag hetzelfde. Mensen komen hier om geholpen te worden, jij als timmerman helpt hierdoor indirect mee aan het beter maken van mensen. Op dit moment wordt de afdeling radiologie verplaatst naar een nieuwe locatie binnen het ziekenhuis. Hiervoor is zelfs een nieuw stuk aangebouwd. Wij doen het constructie werk tot aan het af-timmerwerk. Natuurlijk werken wij ook samen met onderaannemers waar jij contact mee hebt.

Tijdens jouw werkzaamheden zorg je ervoor dat niemand last heeft van stof, geluid, gereedschap of rondslingerende materialen. Door jouw vakmanschap en ervaring weet je dit zoveel mogelijk te beperken. Op het moment dat er een arts voorbij rent ben jij onzichtbaar en sta je geen seconde in de weg. Deze unieke en dynamische werkomgeving geeft jou enorm veel energie en een voldaan gevoel!

Samen met de uitvoerder en het team van ervaren vakmensen ben jij niet alleen verantwoordelijk voor deze verbouwing. Jullie zijn samen ook verantwoordelijk voor het dagelijkse onderhoud. Bouwen en verbouwen in het ziekenhuis wordt nooit saai, het brengt jou elke dag weer nieuwe en unieke uitdagingen.

Heb jij het in je om je staande te houden in deze unieke omgeving? Bel me op 06-21101786 of stuur me een e-mail met je cv: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.



Gevraagd

Niet alleen ben jij een bouwkundig topper, ook ben jij vrolijk, heb je humor en ben jij communicatief vaardig. Jij snapt wat het van jou vraagt op een dergelijke locatie aan het werk te zijn.

Verder ben jij in het bezit van;

– Minimaal 5 jaar relevantie timmerervaring
– Rijbewijs B
– Minimaal mbo 3 diploma in de richting van bouwkunde



Aanbod

Een unieke werkplek met zeer afwisselende renovatie / bouwprojecten. Dit geeft jou de mogelijk dagelijks veel voldoening uit jouw werk te halen.

– Unieke werklocatie welke jou veel energie en voldoening gaat geven
– Wij geven je de mogelijkheid om extra vakantiedagen op te nemen wanneer jij dat nodig vindt
– Prettige werksfeer binnen een hecht team
– Een salaris wat pas bij jou ervaring en kunnen
– Goede pensioenregeling
– 10% gelukkiger in 2 jaar!

Waar wacht je nog op? Bel of Whatsapp me op 06 – 21 10 17 86. Mailen mag natuurlijk ook (via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.).

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in