+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Timmerman fulltime Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

VKP Totaalonderhoud

  • Gecontroleerde werkgever
VKP Totaalonderhoud

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract / Vast contract

Vacature in het kort

Als timmerman bij VKP Totaal Onderhoud is elke dag anders. Je doet veel verschillende dingen, zoals isoleren, vloeren maken of repareren, en algemeen timmerwerk. Ook zorg je voor de laatste afwerking en houd je alles goed bij. Veiligheid en kwaliteit zijn heel belangrijk. Je werkt samen met een team en praat goed met klanten en collega's. Het is belangrijk dat je veel weet over timmeren en graag in een team werkt. Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als timmerman bij VKP Totaal Onderhoud ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan timmerwerkzaamheden, waarbij geen dag hetzelfde is. Je taken omvatten onder meer:
1. Isolatiewerkzaamheden: Het isoleren van daken, muren en vloeren om de energie-efficiëntie van gebouwen te verbeteren en het comfort van bewoners te verhogen.

2. Vloerrenovatie: Het vervangen van beschadigde vloerconstructies, het leggen van nieuwe vloeren en het uitvoeren van reparaties aan bestaande vloeren.

3. Algemeen timmerwerk: Uitvoeren van reparaties aan houten structuren, zoals deuren, ramen, kozijnen en trappen, en het construeren van nieuwe houten elementen volgens specificaties.

4. Afwerking: Installeren van plinten, lijsten, lambrisering en andere decoratieve houten elementen om een professionele afwerking te garanderen.

5. Onderhoudswerkzaamheden: Het uitvoeren van regulier onderhoud aan houten constructies om de levensduur te verlengen en problemen te voorkomen.

6. Veiligheid en kwaliteit: Zorg dragen voor een veilige werkomgeving en het naleven van veiligheidsvoorschriften, evenals het leveren van hoogwaardig vakmanschap volgens de normen van VKP Totaal Onderhoud.

7. Communicatie: Effectieve communicatie met klanten, collega's en leidinggevenden om projecten nauwkeurig uit te voeren en eventuele problemen tijdig te identificeren en op te lossen.

De rol van timmerman bij VKP Totaal Onderhoud vereist een grondige kennis van timmerwerktechnieken, materialen en gereedschappen, evenals de flexibiliteit om verschillende taken aan te pakken in een dynamische werkomgeving. Je zult werken binnen een team van professionals en bijdragen aan het succes van diverse bouw- en renovatieprojecten.

Gevraagd

1. Rijbewijs: Het bezit van een geldig rijbewijs B is essentieel, aangezien je flexibel ingezet kunt worden op verschillende locaties en projecten.

2. Lichamelijke fitheid: Je moet in staat zijn om fysiek veeleisend werk uit te voeren, waaronder tillen, buigen, klimmen en langdurig staan.

3. Geen last van claustrofobie: Aangezien je soms in kruipruimtes werkt, is het belangrijk dat je geen last hebt van claustrofobie en comfortabel kunt werken in beperkte ruimtes.

4. Goed humeur: Het is belangrijk dat je een positieve en enthousiaste houding hebt en dagelijks een goed humeur meebrengt naar het werk. Een vleugje humor wordt gewaardeerd en draagt bij aan een prettige werksfeer binnen ons dynamische team.

5. Timmermansvaardigheden: Kennis en ervaring op het gebied van timmerwerk, inclusief het gebruik van gereedschappen en materialen, zijn vereist om taken nauwkeurig en efficiënt uit te voeren.

6. Teamspeler: Je moet goed kunnen samenwerken met collega's en anderen binnen het bedrijf, evenals kunnen communiceren en problemen oplossen in teamverband.

7. Klantgerichtheid: Het vermogen om professioneel en vriendelijk met klanten om te gaan, hun wensen te begrijpen en hoogwaardige service te leveren, is van groot belang.

Aanbod

Wat bieden wij:
  • Doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie
  • Opleidingsmogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling
  • Wettelijke vakantiedagen
Interesse? Reageer snel via e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel voor meer informatie naar 085-1308225. Bezoek ook onze website op vkptotaalonderhoud voor meer informatie over ons bedrijf.
Sluit je aan bij ons team en werk mee aan uitdagende projecten in de bouw- en renovatiesector bij VKP Totaalonderhoud!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in